Spiner deluje kao bezopasna igračka? Ovom dečaku se desila STRAŠNA STVAR …

igračka

Foto: Facebook

Fidžet spiner je za kratko vreme postao najpopularnija igračka, a praktično nema deteta u Srbiji koji ga nema. Manija je zahvatila i klince i odrasle, a sada se pokazalo da nije tako bezbedan kao što se na prvu loptu čini.

Joheli Morelos videla je vesti o devojčici koja se umalo ugušila zbog delića ove igračke koji joj je završio u ustima, pa je upozoravala svog sina Kejdena (5) da pazi šta radi.

[adsenseyu5]

– Pokazala sam mu slike i rekla mu da, šta god da radi, to nikako ne stavlja u usta – kaže ova 23-godišnja majka iz Oregona.

Upozorenje nije urodilo plodom i desilo se upravo to od čega je strahovala – progutao je delić fidžet spinera i završio je u bolnici.

Joheli je odvela dete u bolnicu, ali nisu mogli ništa da urade, pa su ga prebacili u bolnicu u Portlandu, gde mu je delić hirurški odstranjen.

[adsenseyu1]

– Nikada nisam bila tako uplašena. Dok sam gledala kako mu guraju cev niz grlo, a on povraćao krv, mislila sam da će mi se srce slomiti – kaže ova majka i dodaje da je slike okačila na Fejsbuk kako bi upozorila druge rodtelje na opasnosti od ove igračke.

(Skandalozno.rs, Izvor: Žena.blic.rs/buzfeed.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Spiner deluje kao bezopasna igračka? Ovom dečaku se desila STRAŠNA STVAR …"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.