SRAMNA REAKCIJA: Komandant Bondstila Nik Dučić komentarisao napade na Srbe!

NATO

Foto: Printscreen/youtube

Komandant vojne baze Bondstil i pukovnik američke vojske Nik Dučić ocenio je da je situacija u većem delu Kosovu mirna i stabilna, iako je, kaže, “nažalost bilo nekih incidenata” nad Srbima.

RTV KiM prenosi da je pukovnik srpkog porekla boravio sinoć u Gračanici na otvaranju Vidovdanske likovne kolonije.

Navodi se da je, nakon serije incidentata koji su se desili nad Srbima na Kosovu, pukovnik Dučić ocenio da je situacija mirna.

“Znam da ste pročitali vesti, da su nažalost bili neki incidenti, ali u većem delu Kosova, posebno u mojoj oblasti, ja vidim da je stabilno, mirno i sigurno. Mi podržavamo kosovsku policiju i druge kosovske institucije u njihovim naporima da poboljšaju sposobnosti i demonstriraju profesionalizam u rešavanju teških problema”, ukazao je Dučić.

Govoreći o izložbi u Domu kulture u Gračanici i otvaranju likovne kolonije, rekao je da mu je drago što je prisustvovao ovom događaju i da ceni vredan rad umetnika.

Natalija Poklonskaja: Stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Krimu je iznuđen

Navodi se da je Dučić kazao da će predložiti svojim vojnicima iz baze Bondstil da dođu i pogledaju “ovu veličanstvenu izložbu”

(Skandalozno.rs/Izvor: Tanjug)

2 komentara na "SRAMNA REAKCIJA: Komandant Bondstila Nik Dučić komentarisao napade na Srbe!"

  1. Ma kakav Srbin cim je to tamo rodjeno zadojeno nema ni S od Srbina

  2. nik dupic supcic ja vidim da tvoj mozak nije stabilan govno koje si zadojeno mrznjom i sluzis djavolima americkim fasitima nadam se da ce tvoja deca pisati po tvom imenu i izdajnickom radu

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.