Srećni dobitnici: Evo kako izgledaju STANOVI koji su PREMIJA u državnoj NAGRADNOJ IGRI

Premija

foto: uzmiracun.rs/Promo

U pretposlednjem izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, koje će biti održano u subotu 25. marta, kao glavna premija biće izvučena čak dva stana u Beogradu, u naselju Braća Jerković.

Stanovi su površine 52,2 i 51,1 kvadratni metar, nalaze se u istoj zgradi na na prizemlju i prvom spratu, a srećni dobitnici će uz njih dobiti i polisu osiguranja imovine.

[adsenseyu5]

Dobitnici oba stana biće izvučeni u direktnom televizijskom prenosu, kada će biti izvučene i druge vredne nagrade. U nagradni fond ovog kola ulazi i 12 automobila marke “fiat 500 L”.

foto: uzmiracun.rs/Promo

Takođe, ove subote biće izvučena i vredna putovanja. Jedno od njih će biti za Njujork i to za dve osobe, u trajanju od pet dana dana (četiri noćenja), sa obezbeđenim avionskim prevozom i polisom putnog osiguranja.

Osim toga, jedna od nagrada je i jedno putovanje u Pariz (dve osobe, četiri dana), i dva u Grčku (po dve osobe, 10 dana, autobuski prevoz), s tim što je vrednost jednog 76.134 a drugog 109.120 dinara.

[adsenseyu1]

U ovonedeljnom nagradnom fondu su i putovanje na Staru planinu (dve osobe, sedam dana, bez uključenog prevoza) i Zlatibor (dve osobe, četiri dana, bez uključenog prevoza).

foto: uzmiracun.rs/Promo

Najveći deo subotnjih nagrada neće se izvlačiti u direktnom televizijskom prenosu, ali su i one vrlo vredne. U najvećoj meri reč je o raznim vrstama tehnike.

[adsenseyu1]

Planirano je da 25. marta budu izvučeni prenosivi računari (12 komada), frižideri (12), mobilni telefoni (25), tableti (25), televizori (12) i veš mašine (10).

foto: uzmiracun.rs/Promo

Jedan deo nagrada se odnosi i na kuhinjske aparate, pa je plan da se dobitnicima podele i mašine za sudove (9), mikrotalasne pećnice (25) i blenderi (25).

Pogled sa terase, foto: uzmiracun.rs/Promo

Osim toga, biće dodeljeno i tri vaučera za kupovinu robe u prodajnim objektima “Gomex” u vrednosti od 20.000 dinara, kao i jedna polisa životnog osiguranja ”Societe Generale” banke.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs/Lana Gedošević)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Srećni dobitnici: Evo kako izgledaju STANOVI koji su PREMIJA u državnoj NAGRADNOJ IGRI"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.