Srpski fudbaleri priznali: Ponuđeno nam je SIGURNO mesto u reprezentaciji ako pređemo kod ovog menadžera!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Intervju pomoćnog trenera fudbalske reprezentacije Srbije Milana Obradovića nedavno je podigao veliku prašinu u javnosti. Prašinu koja će se teško sleći…

On je govorio o tome da je Falji Ramadani preko Luke Milivojevića, koga nema na najnovijem spisku selektora Mladena Krstajića, pokušao da ostvari uticaj i da nagovori određene igrače da pređu u njegovu agenciju, kao i da se pre utakmice protiv Brazila na samom Svetskom prvenstvu pripremao puč u reprezentaciji.

Telegraf.rs donosi nastavak priče, a za naš portal su govorila dvojica reprezentativaca – golman Predrag Rajković i vezista Saša Lukić.

– Ni najmanje mi nije prijatno da pričam o tome i za ostale ne znam, ali da, meni je posredstvom jednog od reprezentativaca nuđeno da pređem kod Falija Ramadanija i da će mi to garantovati mesto na Svetskom prvenstvu. A da bi u suprotnom bio u problemu za spisak. Nisam hteo to da prihvatim. Znam da vas interesuje ko je to i slično, ali o tome ne mogu trenutno da govorim – bio je vidno zatečen našim pozivom Rajković.

Ni Saši Lukiću nije bilo lagodno da govori o ovim stvarima. Ipak, na insistiranje našeg portala, odgovorio je na jedno od pitanja. I kod Lukića je posrednik bio jedan od Ramadanijevih igrača, ali ni Lukić nije želeo da kaže koji.

– Rečeno mi je da se ne brinem za mesto u timu ako potpišem za Ramadanija. Odbio sam. I to je sve što mogu da vam kažem na ovu temu – rekao je pomalno nervozno Lukić.

Selektor Krstajić je okupljanje Orlova zakazao za 3. septembar i ko zna šta će sve reći na ovu temu. A pitanje je i šta će se sve pojaviti u medijima narednih dana…

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Srpski fudbaleri priznali: Ponuđeno nam je SIGURNO mesto u reprezentaciji ako pređemo kod ovog menadžera!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.