Stiže NEVREME: Evo prognoze za gradove Srbije po satima

Ilustracija

foto: pixabay.com

U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa temperaturama i do 41 stepen, a tokom vikenda očekuje se veliki pad temperature kao i pljuskovi sa grmljavinom.

Kiša će uticati na značajan pad temperature, pa bi hronični i srčani bolesnici naročito trebalo da obrate pažnju na ovu veliku promenu. Evo u koliko sati će tačno pasti kiša u gradovima širom Srbije.

U subotu jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode sa gradom i jakim vetrom.

Više padavina sredinom dana na jugozapadu, a uveče i u toku noći u Banatu, centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima, gde se lokalno očekuje više od 40 mm kiše za 12 sati.

Do nedelje uveče prestanak padavina.

Od ponedeljka suvo i uglavnom sunčano, uz porast temperature.

[adsenseyu5]

BEOGRAD

Subota – Kratkotrajni pljusak očekuje Beograđane u subotu oko 16 časova. Najniža temperatura će biti 15 stepeni, najviša 32. Očekuje se velika oluja sa grmljavinom. 

foto: Printskin/Accuweather

Nedelja – Kiša će pasti u 9 časova, a ponovni pljusak očekuje se u 14 časova. U večernjim satima se očekuje razvedravanje. Najniža dnevna temperatura će biti 13, a najviša 20 stepeni. 

foto: Printskrin/Accuweather

NOVI SAD

Subota – Novosađane sutra očekuje pravo zahlađenje. Moguć je pljusak i jaka oluja sa grmljavinom, a temperatura će pasti i do 15 stepeni. Kiša će pasti oko 11 časova. 

foto: Printskrin/Accuweather

Nedelja – Kiša se očekuje u 14 časova, ali ubrzo će doći do razvedravanja. Najniža temperatura će biti 13, a najviša dnevna 24 stepena. 

foto: Printskin/Accuweather

[adsenseyu1]

SUBOTICA

Subota – U Subotici će temperatura dostići 29 stepeni. Temperatura će pasti i do 16 stepeni, a moguć je pljusak i jaka oluja sa grmljavinom. Kiša se očekuje već u 10 časova.

foto: Printskrin/Accuweather

Nedelja – Subotičane očekuje kiša sve do kasnih večernjih sati. Najniža dnevna temperatura biće 13 stepeni, a najviša 24.

foto: Printskrin/Accuweather

KRAGUJEVAC

Subota – Veliko zahlađenje očekuje se u nedelju, kada će najviša dnevna temperatura biti 18 stepeni, a najniža 14. Kiša će pasti u 19 časova, a moguć je i pljusak. 

foto: Printskrin/Accuweather

Nedelja – Moguć je pljusak i oluja sa grmljavinom. Kiša se očekuje u 12 časova, a prema prognozi padaće sve do večeri. Najniža temperatura će biti 13, a najviša 18 stepeni. 

foto: Printskrin/Accuweather

[adsenseyu5]

NIŠ

Subota – Nišlija kiša očekuje već u 13 časova. Najniža temperatura će biti 15 stepeni, najviša 35. Očekuje se velika oluja sa grmljavinom. 

foto: Printskrin/Accuweather

Nedelja – Kiša će padati u prepodnevnim časovima, ali će se razvedriti već oko 15 časova.  Najniža temperatura biće 14, a najviša 20 stepeni. 

foto: Printskrin/Accuweather

ČAČAK

Subota – Očekuje se velika oluja sa grmljavinom. Kiša će u Čačku pasti oko 16 časova. Najniža temperatura će biti 14 stepeni, najviša 32. 

foto: Printskin/Accuweather

Nedelja – Kiša će padati sve do večernjih sati kada se očekuje razvedravanje. Najniža temperatura će biti 14, a najviša 21 stepen. 

foto: Printskrin/Accuweather

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Stiže NEVREME: Evo prognoze za gradove Srbije po satima"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.