STRAŠNA ISPOVEST HOLIVUDSKE GLUMICE: Kao maloletnu silovao me član porodice, a kasnije..

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Ešli Džad je progovorila o incestu, silovanjima i drugim strahotama koje je preživela dok je odrastala

Poznata glumica Ešli Džad (48) prošla je kroz pravi pakao dok je odrastala i njeno detinjstvo i tinejdžersko doba su obeležila silovanja, incest i drugi užasni oblici seksualnog zlostavljanja.

[adsenseyu5]

Ešli, ne želi da ćuti o stvarima koje je preživela, i kako kaže, uradiće sve da bi se izborila sa svima koji smatraju da je bilo kakvo maltretiranje žena “opravdano” ili “dozvoljeno”.

Dok je odrastala u Kentakiju, u rasturenoj porodici u kojoj je njena majka Naomi, svakodnevno dovodila različite momke kući, Ešli se veoma rano upoznala sa seksom, jer je noćima slušala majku u akciji sa raznim muškarcima.

Porodice se često selila dok su Naomi i Ešlina starija sestra Vinona pokušavale da postanu pevačice, i sa 11 godina nesrećna Ešli je doživela traumu – silovao ju je član njene porodice čije ime nikada nije otkrila.

Užas se nastavio i narednih godina, kada je imala 16 godina silovala su je dvojica muškaraca dok je treći sve posmatrao!

Zahvaljujući svojoj lepoti i manekenskoj građi, Ešli je dobila priliku da u 17. godini otputuje na dva meseca u Japan, ali pakao se nastavio – njen menadžer je pokušao da je prisli na oralni seks, a nekoliko dana kasnije, još jedan muškarac je pokušao da je siluje u kolima, ali je uspela da pobegne.

[adsenseyu1]

Godine iživljavanja su ostavile dubok trag na glumici, i ona je početkom 2006. bila skoro dva meseca na lečenju od depresije…

Ešli Džad redovno drži predavanja kojima želi da ohrabri sve žene koje su prošle kroz slične traume, da istupe i progovore o strašnim zlostavljanjima koje su preživele.

Sjajna glumica je 2011. objavila knjigu “Al That Is Bitter And Sweet” u kojoj je detaljno opisala svoje traume i šokirala svet.

(Skandalozno.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "STRAŠNA ISPOVEST HOLIVUDSKE GLUMICE: Kao maloletnu silovao me član porodice, a kasnije.."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.