STRAVIČAN ZLOČIN kod Požarevca: ISKASAPILI penzionere zbog 5.000 evra!

Ilustracija

Devizni penzioneri Dragoljub Jugović (71) i njegova supruga Draga (73) brutalno ubijeni u kući. Oni su nedavno iz Austrije došli sa 5.000 evra, pa se pretpostavlja da su zbog toga iskasapljeni.

Dragoljub Jugović (71) i njegova supruga Draga (73) brutalno su ubijeni u svojoj kući u selu Brodice kod Kučeva.

Supružnici su mučeni, pa zaklani, a potom su bačeni u septičku jamu. Jugovići su najverovatnije ubijeni iz koristoljublja jer su bili devizni penzioneri i najbogatiji domaćini u selu.

Pretpostavlja se da su Dragoljub Jugović i njegova žena Draga ubijeni u noći između subote i nedelje, a tela bračnog para pronađena su juče ujutro u septičkoj jami.

Starci su poslednji put viđeni u subotu. Oni žive sami, pa ih povremeno obilazi nekoliko Rumuna i pomaže im. Oni su u subotu dolazili i naložili im vatru. Posle toga su otišli, a kad su se narednog dana vratili kako bi im uneli drva i zagrejali kuću, od njih nije bilo ni traga ni glasa. Ulazna vrata na kući bila su otvorena – kaže izvor Kurira iz istrage.

U blizini kuće ubijenog bračnog para nema komšija jer su uglavnom na privremenom radu u inostranstvu.

[adsenseyu1]

– Čuo sam da su ti Rumuni nekome ispričali da u kući Jugovića nikog nema i da ne znaju šta se s njima desilo. U ponedeljak je slučaj prijavljen policiji. Dragoljub i Draga su nekad živeli u Austriji u Inzbruku, ali su se nakon penzionisanja, pre 15 godina, vratili u Srbiju. U selu su potom otvorili kafanu. Bili su veoma imućni, ali i omiljeni i poštovani u selu – priča meštanin sela Brodice.

Policija je odmah krenula u potragu za nestalim penzionerima, pa se posumnjalo na septičku jamu u dvorištu.

– Trebalo je nekoliko sati da se leševi izvuku. Prizor je bio stravičan. Kad su ih izvukli, tela su bila umotana u čaršave. Ovakav zločin ne pamti se u okolini Kučeva. Niko nije ni pomislio na najgore – kaže naš sagovornik.

Ćerke ubijenih supružnika, Zorica i Božica, juče su iz Austrije stigle u rodno selo.

– Majka je pre nedelju dana bila kod nas, a u povratku je sa sobom donela 5.000 evra. Sigurno je to neko čuo i zbog toga ih ubio. Ne mogu ni u koga da sumnjam, ali se nadam da će policija uskoro otkriti ubice. Hoćemo da znamo ko nam je ubio oca i majku – rekla nam je ćerka Zorica.

Ona je dodala da se sa roditiljima poslednji put čula u subotu uveče i da je razgovor bio uobičajen.

Meštani kažu da Dragoljub i Draga Jugović, osim dve ćerke, imaju i sina.

– Bili su fini ljudi, ne znam ko je mogao ovako da im presudi. Pravo da vam kažem, nije mi svejedno. Plašim se, možda ubice žive u našoj blizini – priča potresena komšinica.

(Kurir, foto: ilustracija)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "STRAVIČAN ZLOČIN kod Požarevca: ISKASAPILI penzionere zbog 5.000 evra!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.