SUKOB POBUNJENIKA I MIROVNIH SNAGA UN: Nema povređenih među srpskim vojnicima

vojska

Foto ilustracija: Tanjug

U Centralnofričkoj Republici došlo je do sukoba mirovnih snaga Ujedinjenih nacija i pobunjenika – povređenih ima, ali među njima nema Srba, kaže ministar Vulin.

Svi srpski vojnici koji se nalaze u mirovnoj misiji u Centralnoafričkoj Republici su dobro nakon sukoba sa pobunjenicima, istakao je ministar odbrane.

„U Centralnoafričkoj Republici, u rejonu grada Bangija, došlo je do sukoba između trupa Ujedinjenih nacija i pobunjeničkih grupacija. Povređeno je deset pripadnika Ujedinjenih nacija i ni jedan od njih nije pripadnik naše mirovne misije“, kazao je Vulin, a saopštilo Ministarstvo odbrane.

Dodao je da su svi srpski vojnici u toj mirovnoj misiji dobro, da su zbrinuti i sigurni, te da njihove porodice na Uskrs mogu da budu „mirne i sigurne“.

Dolijao: Uhapšen poznati učesnik srpskog RIJALITIJA, evo zbog čega

„Vojska Srbije ispunjava sve svoje misije i uvek je tamo gde je najteže. Želim da poručim i našim mirovnjacima da mislimo na njih i da smo ponosni na njih, a njihovim porodicama da mogu biti sigurni i mirni – svi su dobro i svi su zbrinuti“, kazao je ministar odrane Srbije.

(Skandalozno.rs/Izvor: Intermagazin.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "SUKOB POBUNJENIKA I MIROVNIH SNAGA UN: Nema povređenih među srpskim vojnicima"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.