Svedoci otkrili kako se nesreća desila: Videli smo kako je stradao Gru

Dalibor Andonov Gru – foto: YouTube/BALKAN INFO – Zvanični kanal

Dalibor Andonov Gru izgubio je život tokom vožnje kajta, kada je usled loših vremenskih prilika, tragično nastradao u Dunavu.

Vlasnik privatnog broda, koji je sa suprugom Milijanom danas popodne plovio Dunavom, bio je svedok nesreće u kojoj je život izgubio poznati reper Dalibor Andonov Gru.

Kako kaže sagovornik, sve se dešavalo na polovini Velikog ratnog ostrva sa banatske strane.

– Supruga i ja smo izašli da plovimo zbog talasa, jer volimo ekstremnije vremenske uslove. Oko tri sata duvala je jaka košava, pa je vreme za plovidbu bilo idealno. Ispred nas, na 150 do 200 metara videli smo kajtera i crveni gumeni čamac.

Odjednom, sa strane Pupinovog mosta dunuo je snažan severni vetar. Bukvalno u roku od 10 sekundi videli smo kako vetar diže kajtera, a onda ga udara o vodu.

Bio je to ozbiljan pad, izgledalo je kao da je fića sa visine pao u vodu jednom, uzleteo, pa pao još jednom – prepričava Vladimir stravičnu scenu.

U tom trenutku porodica Polča nije znala da li je osoba koja je upravljala kajtom povređena ili ne, ali su spazili da je crveni gumeni čamac za manje od minuta stigao do mesta na kom je kajter pao.

– Munjevito su odvezli kajtera ka Zemunu. Supruga i ja smo se borili protiv vetra i pokupili platno od kajta, pa smo krenuli za njima. Kad smo stigli, videli smo kako nekoga masiraju nasred čamca – priča Vladimir i dodaje da su on i supruga sačekali Rečnu policiju i Hitnu pomoć.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Svedoci otkrili kako se nesreća desila: Videli smo kako je stradao Gru"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.