TADIĆ O UTAKMICI SA KARIOKAMA: Ohladili smo glave, sve je u našim rukama!

Fudbal

Reprezentacija Srbije – foto: FSS

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je danas da je ekipa malo „ohladila glave“ posle poraza od Švajcarske i da će biti spremna za utakmicu protiv Brazila.

„Prošlo je vreme od utakmice sa Švajcarskom, glava se malo ohladila. Svesni smo da imamo veliku podršku u Srbiji, učinićemo sve da se plasiramo u narednu rundu. Neće biti lako, ali optimizam je prisutan. Dobro je što je sve u našim rukama, jeste u pitanju Brazil, ali zavisi samo od nas“, rekao je Tadić na konferenciji za medije.

Tadić je dodao i da je „zatvoreni sastanak u svlačionici“ uoči jučerašnjeg treninga bio pravi potez, posebno što je on posle Švajcarske jasno rekao da je poraz došao, pre svega, zbog sopstvenih grešaka.

Stiže novo borbeno čudo, moćan avion 6. generacije! – VIDEO

„Rekao sam šta sam osećao. Jeste nas sudija oštetio, ali se trudim da vidim šta smo mi mogli bolje da uradimo. Sudija nas je definitivno mnogo oštetio, ali uvek moramo da budemo bolji. Na sastanku smo rekli šta mislimo, bili smo iskreni, pošteni jedni prema drugima i samo na taj način mogu da se reše problemi. Ne samo u fudbalu, nego u životu generalno“, poručio je Tadić.

(Skandalozno.rs/Izvor: tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "TADIĆ O UTAKMICI SA KARIOKAMA: Ohladili smo glave, sve je u našim rukama!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.