TAJNA: Sa kim Aleksandar Vučić nije hteo da razgovara posle hapšenja Đurića?

Intervju

Aleksandar Vučić – foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije hteo da odgovori na pitanje novinara sa kim je razgovarao povodom hapšenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici..

Vučić na konferenciji za novinare nakon hitne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost nije hteo ni da odgovori na pitanje da li se čuo sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

“Lakše bi mi bilo da vam listam listu sa sa kim nisam hteo da se čujem i sa kim neću da razgovaram. Nešto nisam zainteresovan, posle svih njihovih laži”, rekao je Vučić.

Mediji su ubrzo nakon hapšenja Đurića na KiM objavili da je Vučić telefonom razgovarao sa Putinom, ali predsednik Srbije niti je potvrdio, niti demantovao tu informaciju.

Prethodno predsednik Vučić je razgovarao sa šeficom EU diplomatije Federikom Mogerini.

Ona je to kasnije potvrdila na svom tviter nalogu.

Interventna jedinica kosovske policije privela je u ponedeljak oko 17h u Kosovskoj Mitrovici direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića i potom ga odvela u Prištinu, pa na Merdare.

Noam Čomski potvrdio: Srbi, Hrvati, Bošnjaci i Crnogorci govore ISTIM JEZIKOM

Pripadnici kosovske policije naoružani dugim cevima bacili su šok bombe ispred Mitrovačkog dvora u pokušaju da rasteraju Srbe koji im nisu dozvolili da uđu u prostoriju u kojoj je bio zakazan okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu.

(Skandalozno.rs/Izvor: B92/Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "TAJNA: Sa kim Aleksandar Vučić nije hteo da razgovara posle hapšenja Đurića?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.