TEŠKE OPTUŽBE DEJANA LUČIĆA: VUČIĆ JE PREPLAŠEN ZBOG PRITISKA MI-6

napad

Foto: Printscreen/youtube

Pisac Dejan Lučić gostovao je nedavno u emisiji “Srpska priča” gde je žestoko kritikovao politiku Aleksandra Vučića prema Kosovu i Metohiji.

– Evo obraćam se Vučiću. Mislim da je pravi trenutak da zaustaviš ovu svoju politiku ubrzanog priznavanja Kosova, histerisanja i gušenja svih medija. Srbija je jedina zemlja u svetu gde je vlasnik većina medija direktor BIA Gašić i bivši direktor CIA Dejvid Petrus. Kako može biti demokratija u zemlji gde je direktor BIA vlasnik medija? – upitao je Lučić.

Lučić je optužio vlast da rijaliti programima zaluđuje narod kako bi ljudi koji takve programe gledaju glasali na izborima i referendumu onako kako im Vučić kaže.

On je optužio Vučića da nije prepoznao promene u svetu u kome Rusija i Kina jačaju. On je rekao da Srbi treba da pošalju poruku Putinu da Aleksandar Vučić radi protiv zemlje i naroda i pozvao SPC da se odlučnije suprotstavi izdaji koju sprovode SNS i SPS.

UZDRMAN POLOŽAJ: Zorana Mihajlović poriče da je išla kod predsednika na „ribanje“!

Lučić je rekao da britanska služba Mi-6 traži od Vučića da potpiše sporazum sa Kosovom i da im mesto u UN i da je predsednik Srbije preplašen.

(Skandalozno.rs/izvor: pravda)

Budite prvi sa komentarom na članku "TEŠKE OPTUŽBE DEJANA LUČIĆA: VUČIĆ JE PREPLAŠEN ZBOG PRITISKA MI-6"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.