Tragedija: Trenutni bilans žrtava je osmoro poginulih i 33 ranjena policajca!

Sukob

Broj ubijenih policajaca u okršaju sa teroristima u Kumanovu povećao se sa šest na osam, javila je makedonska televizija Sitel.

Agencija MIA navodi imena poginulih pripadnika policije: Žarko Kuzmanovski (32), Sašo Samoilovski (32), Nenad Serafimovski (28), Isamedin Osmani, Boban Ivanović i Goran Ilievski, a imena preostala dva ubijena policajca još uvek nisu poznati.

Jedan policajac koji je ranjen u jučerašnjoj pucnjavi podlegao je povredama u skopskoj bolnici, jedan je poginuo danas u sukobu sa teroristima, dok je još jedan mrtav policajac pronađen prilikom raščišćavanja terena.

Gradonačelnik Kumanova Zoran Damjanovski rekao je Tanjugu da su tokom jutra, prema nezvaničnim informacijama, teže ranjena još dva policajca u sukobima koji još traju u ovom gradu.

– Situacija je i dalje dramatična, jutros između 6.30 i 7.30 bila su borbena dejstva, detonacije i pucnjava. Naše insajderske informacije, pošto odnos između lokalne samouprave i MUP-a nije na zavidnom nivou, su takve da su dva pripadnika MUP-a jutros teže ranjena, a možda su i u životno ugroženi – rekao je Damjanovski.

Trenutni bilans žrtava je osmoro poginulih i 33 ranjena policajca.

Sporadična pucnjava u Kumanovu još uvek odjekuje.

(telegraf.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Tragedija: Trenutni bilans žrtava je osmoro poginulih i 33 ranjena policajca!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.