TRAMP BEZ PRISTALICA U MUZIČKOM SVETU: Na inauguraciji ne želi NIKO DA NASTUPI

Advertisement

Foto: Rojters

Foto: Rojters

Iako je pobedio na predsedničkim izborima u SAD, Donaldu Trampu očigledno manjkaju pristalice u muzičkom svetu. Kako je inauguracija predviđena za 20. januar, čini se da se republikanci muče da osiguraju nastupe za taj dan.

To je potpuno obrnuta situacije od one kada je Barak Obama prvi put izabran – uspeo je daobezbedi Aretu Frenklin da donese glamur za taj veliki dan, a na drugoj inauguraciji je nastupila Bijonse.

[adsenseyu5]

Izgleda da Tramp nije toliko popularan kod slavnih muzičara.

Ljudi iz Trampovog tranzicionog tima su pre nekoliko dana rekli da će na inauguraciji nastupiti Elton Džon. Ipak, čini se da Eltona Džona o tome niko nije pitao.

Šta god da je Trampov tim mislio pod tom izjavom, nju su ubrzo demantovali predstavnici Eltona Džona. “Netačno. Neće nastupiti”, poručili su.

A čini se da se Trampovi muzički problemi nastavljaju.

Ranija poruka benda Motli kru da će svirati na inauguraciji bez obzira na to ko pobedi je posledica bizarne konfuzije.

Čak i Rolingstonsi su se isključili s liste kandidata, što mora da je uznemirilo Trampa za kojeg se tvrdi da je njihov obožavalac, a tokom pobedničkog govora mogla se čuti i njihova “You Can’t Always Get What You Want” (Ne možeš uvek dobiti ono što želiš).

Možda je pesma i napisana 1960-ih, u periodu ljubavi i droge, ali ju je koristio da da pošalje poruku svima koji su glasali protiv njega indirektno poručivši Amerikancima da sad nemaju izbora i da im je on stigao.

Ubrzo je usledio i sarkastični tvit Mika Džegera: “Upravo sam gledao vesti… možda će od mene tražiti da pevam “Ne možeš uvek dobiti ono što želiš na inauguraciji. Ha!”.

Ovo nije prvi put da je Tramp pogrešno shvatio Rolingstonse. Prethodno je njihovu pesmu koristio na republikanskoj nacionalnoj konvenciji, što ih je navelo da postave sledeći tvit: “Rolingstonsi ne podržavaju Donalda Trampa. You Can’t Always Get What You Want je korišćena bez dozvole benda”.

I kao i da sve to nije dovoljno loše, na istoj konvenciji je iznervirao još nekoga. Tramp je iskoristio pesmu Bitlsa “Here Comes the Sun” dok je ulazila njegova kćerka Ivanka.

[adsenseyu1]

To je odmah isprovociralo zastupnike prava Džordža Harisona koji su poručili: “Neovlašćeno korišćenje Here Comes the Sun je uvredljivo i protiv želje zastupnika prava Džordža Harisona”.

Nakon što su se predstavnici dva benda koji se smatraju najvećima u istoriji pobunili, u Trampovom timu se i dalje muče da dovedu neku od svetskih zvezda na inauguraciju. Zasad se i dalje ne zna ko će to biti.

(Skandalozno.rs /Izvor:N.B.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "TRAMP BEZ PRISTALICA U MUZIČKOM SVETU: Na inauguraciji ne želi NIKO DA NASTUPI"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.