TRAMPOVA BIZARNA PRAVILA: Ove stvari se dešavaju u BELOJ KUĆI

putin

Foto: Printskrin/Youtube

Brojni izveštaji iz Bele kuće o tome kako Donald Tramp provodi svoje prve dane na dužnosti predsednika SAD već danima zabavljaju američku javnost.

Supruga Melanija i mladi sin Beron i dalje žive u Njujorku, zbog čega Donald Tramp noći mahom provodi sam. Najčešće s radnog mesta odlazi oko 18:30.Navodno je postavio ogroman TV u predsedničku trpezariju kako bi mogao da gleda vesti tokom ručka. Za razliku od njega, Barak Obama je imao manji televizor koji je gledao isključivo kad su u pitanju bile neke važnije vesti.

[adsenseyu5]

“Njujork tajms” kaže da Tramp navodno večeri provodi u kućnom bade-mantilu, sam i pred televizorom.Trampovi pomoćnici navodno su imali sastanke u mraku zato što nisu mogli da pronađu prekidače u sobi za sastanke Bele kuće.Prvo što je uradio nakon ulaska u Belu kuću bila je promena zavesa u predsedničkom ofisu. Zamenio je tradicionalne grimizne (koje je postavio Obama) i umesto njih stavio zlatne zasvese.

Zadržao je čuveni radni sto “Resolute” koji američki predsednici već decenijama koriste u svojoj kancelariji. Sto je napravljen od ostataka arktičkog broda “Resolute”, a Americi ga je poklonila britanska kraljica Viktorija 1880. godine.Medijski napisi bili su pomalo kontradiktorni, ali čini se da je Tramp zadržao bistu Martina Lutera Kinga koju je postavio Obama. Osim toga, Tramp je dodao bistu nekadašnjeg britanskog premijera Vinstona Čerčila. Tramp je zamenio Obamin tepih s citatima američkih predsednika, a stavio je zlatni tepih sličnog dizajna onom kakvog je imao Džordž Buš. Lično je odabrao portret Endrjua Džeksona za ukras u Ovalnom kabinetu zato što su ga mnogi upoređivali s prvim američkim populističkim predsednikom.

(Skandalozno.rs /Blic.rs/Izvor:Business Insider)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "TRAMPOVA BIZARNA PRAVILA: Ove stvari se dešavaju u BELOJ KUĆI"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.