Trener Orlova Cvetković nakon novog debakla Srbije: Zadovoljan sam, raduje me ova igra! – VIDEO

Intervju

Printskrin: Facebook.com/Rukometni savez Srbije

Rukometaši Srbije doživeli su novi težak poraz na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i sada imaju značajno manje šanse da se plasiraju u narednu rundu, pošto u poslednjem kolu moraju da pobede Island sa najmanje četiri gola razlike, pošto je Hrvatska savladala Island sa 29:22.

Uprkos novom rezultatskom debaklu, gde smo posle poraza od 10 razlike protiv Hrvatske, sada poraženi od Švedske sa 5 golova razlike, trener Orlova – Jovica Cvetković, ističe da nema na čemu da zameri igračima, jer su se borili do poslednjeg atoma snage.

– Odigrali smo izuzetno željno da se odigra dobro i to svi igrači. Na zalaganje na terenu nema ko šta loše da kaže. Igrali smo koliko smo mogli, dali smo zadnji atom snage. Na kraju smo stigli, na kraju neaktivan rezultat u drugom poluvremenu.

– Na kraju smo morali da obratimo više pažnje na tu razliku na kraju. Teško je to. Dođeš maltene u situaciju da pređeš protivnika, a onda dođe do brzopletosti i želje da se nešto što pre uradi. Tada nismo obraćali pažnju da je bitno izgubiti sa jednim golom razlike – bili su prvi utisci Cvetkovića, koji je izneo i kritiku na račun ”komšijskog” suđenja.

– Sve u svemu ja sam zadovoljan, s obzirom na ovo evropsko komšijsko suđenje, a mi smo igrali balkanski rukomet i evo gde smo stigli.

On je optimista za duel protiv Islanda, gde Srbiji jedino odgovara pobeda od najmanje četiri gola prednosti.

– Jeste, ali mene raduje ova igra, jer smo zaista celu utakmicu pokušavali i bili smo opasni do samog kraja za razliku od onoga do sada. Ima lepih stvari koje su se desilo, jer je vrlo malo toga negativno bilo. Sa ovim zalaganjem, ja imam vere – zaključio je Cvetković.


(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Trener Orlova Cvetković nakon novog debakla Srbije: Zadovoljan sam, raduje me ova igra! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.