TUGA DO NEBA: Školski drugovi se EMOTIVNIM PORUKAMA OPROSTILI od male Jelene

cveće

Foto ilustracija:pixabay

Gotovo da nije bilo osobe koja se uz plač i jecaje nije oprostila od Jelene Melović (13) koju je u novogodišnjoj noći automobilom usmrtio veterinar na Banjici. Ali najteže su pale one dečje suze Jeleninih drugara koji su se okupili kako bi još jednom poručili drugarici šta im je u mislima.

Sa upaljenim svećama i vencima u rukama, učenici OŠ “Bora Stanković” predvodili su tužnu povorku.

– Jeco, bila si bila naša zvezda, a tvoje sazveđe je sada dobilo najveću zvezdu. Ovo je rana koja nikada neće zarasti i tuga koja nikada neće proći. Čast nam je i ponosimo se što smo imali priliku da odrastamo sa tobom. Budi sigurna da nikada nećeš otići u zaborav. Uvek ćeš nam biti u sećanjima – bila je poruka koju je njen drug pročitao na sahrani.

[adsenseyu5]

Neutešna majka Danijela, otac Miloje, kao i dva brata i mlađa sestra, koja je inače bila sa Jelenom kada je nastradala, bili su podrška jedni drugima u trenutcima kada su bili najranjiviji. Sahrani je prisustvovao i kolektiv Kliničkog Centra Srbije gde je Danijela zaposlena, kao i mnogi drugi koje ni hladno vreme ni sneg nisu sprečili da dođu i odaju poslednju poštu devojčici.

Pored jecaja, među okupljenima su mogle da se čuju reči očaja, muke i neverice da postoji zver koja je pregaženo dete ostavila na putu bez imalo griže savesti i pokušaja da joj pruži pomoć.

– Samo da je stao, možda bi Jeca i dalje bila sa nama. Da je bar probao da joj pomogne – reči su koje su ljudi ponavljali.

Aleksandar Živanović (33) koji je jedini osumnjičeni kao bahati, neodgovorni i pijani vozač koji je devojčicu udario kolima 31. decembra a potom bez trunke obzira pobegao ostavivši je bespomoćnu na ulici, uhapšen je tri sata nakon nemilog događaja. Izmereno mu je 0,7 promila alkohola u organizmu, ali mu je izvađena i krv kako bi se utvrdilo tačno koliko je te večeri popio. Jelena Melović nastradala je pred očima mlađe sestre na svega nekoliko metara od svoje zgrade.

(Skandalozno.rs /izvor:Dušan Ivković,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "TUGA DO NEBA: Školski drugovi se EMOTIVNIM PORUKAMA OPROSTILI od male Jelene"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.