UČENICI PADALI U NESVEST OD ŠOKA: Zbog OCENE IZ VLADANJA đak skočio sa prozora škole?

učiteljica

foto: pixabay.com

Nastava u Hemijsko-tehološkoj školi u Vranju prekinuta je 15. januara uveče, kada je sa prozora zgrade skočio i lakše se povredio učenik prvog razreda.

Povređeni učenik prevezen je ambulantskim vozilom službe hitne medicinske pomoći na prijemno-trijažno odeljenje vranjskog Zdravstvenog centra gde je zbrinut, piše Alo.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković rekao je da je nemio slučaj dežurnoj službi MUP-a prijavljen ponedeljak u nešto posle 20 časova.

Policija proverava okolnosti pod kojima se dogodio incident, koji je uznemirio zabrinuo đake i profesore u ovoj srednjoj školi.

U školi su potvrdili da se inicident dogodio dok je trajao sedmi čas, kada je učenik pred đacima, direktorom i profesorom skočio sa prozora učionice na prvom spratu.

Prema dosadašnjim saznanjima, profesor je od učenika zatražio da obriše tablu, što je ovaj odbio. Revoltirani profesor pozvao je direktora da razreši problem. Kada je u odeljenje ušao direktor škole Boža Đorđević, učenik je pred svima demonstrativno skočio kroz pozor.

Suze za prijateljem: Rasim Ljajić se rasplakao dok je pričao o ubistvu Olivera Ivanovića – VIDEO

Vranjske  pišu da je pre incidenta učeniku saopšteno da bi zbog nediscipline mogao biti kažnjen dvojkom iz vladanja, nakon čega je ovaj iznenada prišao prozoru, otvorio ga i na zaprepašćenje prisutnih skočio sa visine od sedam, osam metara.

Nekoliko učenika iz odeljenja bilo je šokirano onim što je videlo, bilo je i padanja u nesvest – svedoči izvor Vranjskih iz škole.

Viši javni tužilac Danijela Trajković rekla je da postupak učenika, koji se nalazi u hraniteljskoj porodici, ne podleže krivičnoj odgovornosti.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor: Alo, Vranjske)

Budite prvi sa komentarom na članku "UČENICI PADALI U NESVEST OD ŠOKA: Zbog OCENE IZ VLADANJA đak skočio sa prozora škole?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.