Uhapšen poznati dizajner Darko Kostić: U telefonu pronađene kompromitujuće poruke?!

Udarna vest

foto: skandalozno.rs

Policajci, po nalogu beogradskog suda, pretresli su stan dizajnera Darka Kostića koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika. Kako Kurir saznaje on je uhapšen u svom stanu!

Saslušan je i maloletni L. J. (15) koji je prijavio Kostića, a nađene su i SMS poruke koje se “poklapaju” sa iskazom maloletnika. U njima, kako saznajemo, stoji da je Kostić pozvao dečaka u svoj stan da ga fotografiše, na šta je dečak pristao.

Sumnja se da je Kostić dečaku dao “kamagru” koju mu je opisao kao “prašak za mišiće“. Nasrtaj se, prema navodima maloletnika, dogodio nakon nekoliko dana, kada je, kako kaže, došao da preuzme fotografije i da ih plati.

Kako je rekao policiji, Kostić je tada pokušao da ga obljubi i pocepao mu je majicu.

Podsetimo, Kurir je u ponedeljak objavio da je kreatora maloletnik prijavio za seksualno uznemiravanje, ali Kostić u tom trenutku nije pronađen na prijavljenoj adresi.

Saslušan je oko 11 uveče, a proveravaju se sve tvrdnje.

Ranije privođen zbog droge za silovanje

Kostić je takođe prošle godine u junu priveden zbog posedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Uhapšen poznati dizajner Darko Kostić: U telefonu pronađene kompromitujuće poruke?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.