UHVAĆEN: Pronađen muškarac koji je IZUJEDAO glumca SERGEJA TRIFUNOVIĆA!

Napadnut

foto: Fejsbuk

Glumac Sergej Trifunović noćas je povređen pod nepoznatim okolnostima na Vračaru.

Policija je identifikovala muškarca za koga se sumnja da je noćas u fizičkom obračunu izujedao glumca Sergeja Trifunovića. Njegovo ime policija još nije saopštila, jer se radi na utvrđivanju okolnosti događaja.

Muškarac je saslušan zbog sumnje da je, noćas, ispred restorana brze hrane kod Kalenić pijace, izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava.

Trifunović je posle napada sam otišao do Urgentnog centra kako bi mu se ukazala pomoć i dezinfikovao rane. Glumac je pronađen kod restorana brze hrane, sa povredama od ujeda na šakama i vidljivom povredom glave.

Kako Kurir nezvanično saznaje, napad se desio jutros u 4.30 na uglu Molerove i Njegoševe ulice. Glumac je napadnut na Vračaru u Beogradu, sa brojnim ujedima u predelu ruku i vidljivom povredom glave otišao je sam do Urgentnog centra, a nakon ukazane pomoći otišao je kući.

Sergejev PR: Bez komentara

Kurir je stupio u vezu sa predstavnikom za štampu poznatog glumca Sergeja Trifunovića i fondacije “Produži život” Katarinom Danojlić koja je na pitanje da li se napad desio i kako samo odgovorila: Nemam komentar.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "UHVAĆEN: Pronađen muškarac koji je IZUJEDAO glumca SERGEJA TRIFUNOVIĆA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.