Valjevci se smejali razbojniku: Pokušao da opljačka poštu, a pištolj mu se raspao pred šalterom!

Ilustracija

Nepoznati mladić pokušao je da plastičnim pištoljem opljačka poštu u valjevskom naselju Peti puk, ali u trenutku kada je potezao „oružje“ – pištolj se raspao!

Pokušaj pljačke koji se na kraju pretvorio u komediju umesto u dramu, dogodio se kada je mladić sa navučenom kapuljačom preko glave, koji je stajao u redu sa ostalim klijentima pošte, došao pred pult i pred službenicu bacio plastičnu kesu uz povik „daj pare“.

– Ona mu je „mrtva hladna“ odbrusila u smislu „dečko, uozbilji se, ljudi čekaju u redu iza tebe“, posle čega je on ponovio pretnju. U tom trenutku prišao mu je i radnik obezbeđenja, takođe mu rekao da „ne stvara gužvu“, a onda je mladić iz jakne izvukao „oružje“.

Radnik obezbeđenja ga je uhvatio za ruku i u tom trenutku, kako se ispostavilo, plastikaner verovatno kineske proizvodnje se raspao – prepričava jedan od očevidaca pokušaja pljačke, dodajući da se uspaničeni „lopov u pokušaju“, praćen smehom građana iz reda pred šalterom, potom dao u beg.

“Delovi, navlake i feder plastičnog pištolja rasuli su se po podu pošte…”, ispričao je očevidac pljačke veka.

U policiji je potvrđeno za ovaj slučaj, uz napomenu da se za nespretnim lopovom traga.

Ova gradska pošta, inače, nekoliko puta je bila na meti pravih razbojnika, a poslednji put 27. decembra prošle godine kada je do provale došlo tokom noći ali poštanska kasa nije tada obijena.

(blic)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Valjevci se smejali razbojniku: Pokušao da opljačka poštu, a pištolj mu se raspao pred šalterom!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.