VIKILIKS plaća 100.000 dolara ZA SNIMAK razgovora Donalda Trampa i Džejmsa Komija?!

Ilustracija

foto: Tanjug/AP

Vikiliks je objavio da je spreman da plati 100.000 dolara za snimak razgovora Donalda Trampa i Džejmsa Komija.

Poruku su poslali putem Tvitera samo nekoliko sati nakon što je američki predsednik zapretio bivšem šefu FBI da ne odaje više informacije medijima o njihovom susretu.

Tramp je danas izjavio da bi smenjenom direktoru Federalnog istražnog biroa (FBI) Komiju, koji je navodno rekao da je predsednik od njega tražio lojalnost, bilo bolje da nema snimak njihovog razgovora.

[adsenseyu5]

“Njujork tajms” preneo je da su Komijeve kolege rekle da je na večeri bivšeg direktora u januaru sa Trampom od njega zahtevana lojalnost. Komi je to, prema tim navodima, odbio i ponudio “poštenje”.

Kada ga je Tramp zatim pritisnuo da mu da “poštenu lojalnost”, Komi je predsedniku rekao: “Dobićete to”, otkrile su kolege, koje su “Njujork tajms” objasnile da su se složile da to ne otkrivaju dok je Komija direktor FBI.

[adsenseyu1]

Tramp je odmah demantovao te navode.”Džejmsu Komiju je bolje da ne postoje “snimci” razgovora pre nego što počne da prosleđuje (informacije) medijima!”, naveo je Tramp danas na Tviteru.

Tramp je danas počeo dan nizom poruka na Tviteru u kojima demantuje navode da su ljudi iz njegovog predizbornog štaba bili u kontaktu sa Moskvom.

[adsenseyu1]

“Ponovo, priču da je bilo dogovora između Rusa i Trampovog štaba izmislile su demokrate kao izgovor za poraz na izborima”, naveo je Tramp.

“Lažni mediji danas rade prekovremeno”, jedan je od Trampovih tvitova, prenosi portal.

(Skandalozno.rs, Izvor: vijesti.me)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "VIKILIKS plaća 100.000 dolara ZA SNIMAK razgovora Donalda Trampa i Džejmsa Komija?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.