Vlada Srbija ne može da “pronađe” Tomislava Nikolića?!

Advertisement

Predsednik Srbije

foto: Tanjug, arhiva

Nacionalnom savetu za saradnju sa Rusijom i Kinom, koji vodi dojučerašnji šef države, ne može da uđe u trag čak ni Vlada Srbije koja ga je osnovala!

Prema saznanjima Kurira, Vladine službe još nisu uspele da uspostave bilo kakvu komunikaciju sa Nikolićevim Savetom, iako je od njegovog konstituisanja prošlo dva i po meseca.

[adsenseyu5]

– Nemamo kome da šaljemo zvanične dopise, niti postoji neko iz Saveta sa kim možemo da koordiniramo aktivnosti. Ipak je reč o Savetu koji je pod nadležnošću Vlade i nije baš normalno da oni ne znaju šta mi radimo, niti mi znamo šta oni rade. Što se tiče nas u Nemanjinoj 11, Savet za nas kao da ne postoji, jer nema sajt, kontakt telefone, elektronske adrese… Nemamo kome da se obratimo – otkriva izvor Kurira iz Vlade Srbije.

Nikolić je za svoje nove zadatke od Vlade dobio kancelarije u centru Beograda, iz kojih je morala da se iseli Uprava za dijasporu i saradnju sa Srbima iz regiona. Iako je bilo planirano da zaposleni iz uprave ostanu u prizemlju zgrade u Vase Čarapića 20, oni su odlukom Vlade preseljeni u Ministarstvo spoljnih poslova.

[adsenseyu1]

– Telefoni koje je koristila uprava preneti su u nove prostorije. Ne znamo koje koristi Savet, niti gde su njihovi zaposleni smešteni. Rečeno nam je samo da se selimo i nemamo nikakav kontakt s njima – rekla nam je službenica uprave.

Konstitutivna sednica Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom održana je 24. jula i na njoj su definisane upravo oblasti na kojima će biti važna koordinacija sa Vladom.

Uglavnom je reč o velikom broju projekata u oblasti saobraćaja i energetike.

Kako Vlada nije uspela da stupi u kontakt sa Nikolićem, nije ni Kurir. Doduše, jesmo bivšem predsedniku poslali poruku na lični telefon, ali on nije odgovorio.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

4 komentara na "Vlada Srbija ne može da “pronađe” Tomislava Nikolića?!"

  1. Nije mi jasno, zašto tog mamlaza, majmuna, tu bitangu, tog lopova, idiota, vucibatinu ne terate u pizdu materinu ako već nema ko da ga otera u zatvor ili zolškii vrt? A Vi (Vlada Srbije) dali ste toj bitangi i lopovu da “vodi” tako značajnu službu! Kakva je to vlada koja tako i toliko kompromituje sebe sa jednom običnom bitagom? Jebo mu pas oca i mater lopovsku i glupavu!

  2. SRAMOTA KAKO SE LJUDI PROSTACKI IZRAZAVAJU I PUNO PSUJU KAD JAVNO KOMENTARISU NECIJU NESPOSOBNOST . MISLIM DA VI NEBISTE TREBALI DA OBJAVLJUJETE NIKAKAV I NICIJI CLANAK ILI KOMENTAR KOJI IMA U SEBI PSOVKE I NEPRISTOJNE IZRAZE I TE OSOBE BI TREBALO DA BUDU I NOVCANO KAZNJENE ZA SVAKU IZRECENU VALGARNOST I PSOVKU SLKBODNO OBJAVITE MOJE IME I ZELEO BIH DA CUJEM DALI IMA JOS OSOBA KOJE SU DOVOLJNO “STARO-MODNE” DA ZELE ZABRANU OBJAVLJIVANJA PSOVKI JER MI SMO KULTURAN NAROD A NE ULICARI!

  3. @ MICK KRSTIĆ Vi (možda) jeste “kulturan narod” ali je govorim o Tomi majmunu (Nikoliću)! On je lopov, bitanga, ološ i vucibatina! Takva mu je i žena majmunica Dragica a takav im je i majmunski sin Radomir!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.