Voditelj prekinuo emisiju: Žestok sukob gej aktiviste i teologa na TV Pink – VIDEO

Jutarnji program

Sukob – foto: Printscreen/ TV Pink

Boris Miličević, gej aktivista, i teolog Miloš Stojković žestoko su se sukobili uživo u emisiji o Paradi ponosa, koja treba da se održi 29. juna u Beogradu da je voditelj morao da prekine emisiju.

Naime, Stojković nije dozvolio Miličeviću da dođe do reči pričajući o ugroženim pravima porodičnih ljudi, što je Miličevića iznerviralo pa ga je uzvređao da je pijan i lud, optužujući ga da celu situaciju koristi u političke ciljeve.

foto: Printscreen/TV Pink

“Ja nemam političke ciljeve. Moji ciljevi su da se odbrani moral u Srbiji. Ono što ste vi kazali da postoje gej zemljoradnici, gej ovih ili onih zanimanja… Seksualnost ne spada u ljudsko pravo. To je volja nas šta mi želimo da radimo u četiri zida. I ovo što ova parada govori o brakovima prosto to je nametanje nemorala”, rekao je teolog.

“Istraživanje koje mi imamo pokazuje da jedva dva ili tri posto ljudi nameće ostalim 97 posto. Ja se osećam ugroženim. Možda ja želim da prošetam sa sinom Beogradom taj dan i ne želim da gleda u nešto što je potpuno neprirodno i da mu objašnjavam šta je normalno”, objašnjavao je teolog.

Prvo, to nije nemoralno“, dobacio je Miličević pokušavajući da dođe do reči.

“Drage mame, porodična Srbijo, apsolutno je bolesno i neprirodno. Pogledajte ko je šetao Srbijom, jer mi smo ugroženi kao većina. Ovo je uvreda za sve koji slave krsnu slavu”, govorio je teolog Stojković pokazujući sliku sa prošlogodišnje Parade ponosa.

foto: Printscreen/TV Pink

“Ovo je podmetačina. Polako, ne tučemo se! Pričamo, neurotičaru pijani! Smiri se. Donesite još jednu lozu gospodinu da se smiri”, rekao Miličević.

Mogu da ućutim, ali ne mogu da dozvolim da vređate porodične vrednosti“, nije odgovorio na teške uvrede gej aktiviste.

Ponašaš se kao divljak i pobedio si. Promoviše blud i nemoral. Nije ti ovo 2008. Ti si izgubljen u vremenu. Smiri se, srčka će te strefiti“, dobacio mu je Miličević.

foto: Printscreen/TV Pink

“Prvo su radili paradu, pa traže da u knjigama da piše da vi nisi roditelj nego staratelj, tražiće sad i brakove.

“Budala, pijana budala koji misli dranjem može ništa da postigne! Ne vređam ja pravoslavnu Srbiju. Ti si lud, ti si film, nenormalan skroz”, dobacio je gej aktivista u Jutru na TV Pink.

“Ti tražiš da finansira Srbija ovo! Nisam ja lud. Priča on non-stop. Sve ambasade se dignu za paradu, a kada žene u crnom….”, rekao je Miloš Stojković, ali je Sarapa morao da prekine emisiju.

Nevaspitana stoka“, dobacio je Miličević.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Voditelj prekinuo emisiju: Žestok sukob gej aktiviste i teologa na TV Pink – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.