Vojislav ŠEŠELJ tvrdi: Amerikanci su ujedinili Čedu, Pajtića i Tadića kako bi srušili Vučića!

Reakcija

foto: Tanjug

Lider SRS Vojislav Šešelj je komentarišući koaliciju Bojana Pajtića, Čedomira Jovanovića i Borisa Tadića, istakao da iza svega stoje Amerikanci koji bi da oslabe premijera Srbije Aleksandra Vučića.

“To je nevoljna koalicija koja nije moga ni da izabere nosioca liste. I dalje će tu biti unutrašnjih sukoba i mislim da će im se priključiti i ostale manje stranke. Vučić sam nema 50 odsto glasova, prema procenama to je oko 35, tako da im je potreban neko za koaliciju”, izjavio je Šešelj za Kurir.

Lider SRS je dodao i da očekuje da će se još manjih stranaka priključiti ovoj novonastaloj koaliciji Pajtića, Jovanovića i Tadića.

“Cilj svega je da posle izbora svi oni naprave koaliciju sa Vučićem, kako bi preko njih Amerikanci mogli da ga kontrolišu”, istakao je Šešelj.

Lideri SDS, DS i LDP Boris Tadić, Bojan Pajtić i Čedomir Jovanović odlučili su na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima nastupe sa jednom listom – Demokratska Srbija – DS-LDP-SDS.

Tadić je naveo da dogovor još nije postignut i da se razgovori još obavljaju.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 komentar na "Vojislav ŠEŠELJ tvrdi: Amerikanci su ujedinili Čedu, Pajtića i Tadića kako bi srušili Vučića!"

  1. mars smrade ti si najvece zlo prodana dusa,pa pametni ameri ko god dobije rade po njihovoj direktivi jer su ih oni osnovali a glupi narod to dozvoljava glasaju za sve izdajnik do izdajnika smradovi vi a veci smrad je narod koji vas bira.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.