Vojska Srbije prodaje 22 kompleksa u ovim gradovima širom zemlje

Ilustracija

Vojska Srbije – foto: vs.rs

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 vojna kompleksa i osam poslovnih prostora koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije.

Na spisku su: klub vojske u Beloj Crkvi, skladište Sajmište u Mladenovcu, kompleks Sremčica u opštini Čukarica, vežbalište Kličevac u Valjevu, skladišta Grkljan u Zaječaru, kasarna Dobočas u Irigu, skladište Vila Katarina u Knjaževcu, strelište Iline vode u Kragujevcu kao i skladište Mira u Leskovcu.

Prodaju se i skladišta Medoševac u Nišu i Vinarce u Leskovcu, kompleksi “Alibegovac-Karagač” i Mišeluk – Gornja Kamenica u Novom Sadu, kao i kompleks Bukovac u Petrovaradinu i skladište Paragovo u Novom Sadu.

Ponuđeni su i skladište Ćirikovac u Požarevcu, kompleks u Petrovcu na Mlavi, skladište Barice u Raškoj, vežbalište Šikara u Somboru, kao i vojni kompleksi Stanišin rid i Vlasina u Staroj Pazovi i kasarna u Staroj Pazovi.

Prodaje se i osam poslovnih prostora, po četiri u Beogradu i Novom Beogradu.

Ponuđena imovina prodaje se u viđenom stanju i kao jedinstvene celine bez prava kupaca na reklamaciju, a rok za podnošenje pisanih ponuda je 15 dana.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vojska Srbije prodaje 22 kompleksa u ovim gradovima širom zemlje"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.