VUČIĆ: “Povećaće se pritisci na Srbiju da PRIZNA nezavisnost Kosova”

Intervju

Aleksandar Vučić – foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se u narednom periodu povećati pritisci da Srbija prizna nezavisnost Kosova.

“Iako ne piše nigde u papirima EU da imamo obavezu da priznamo nezavisnost Kosova, ja vam sada kažem, pritisci će ići u smeru da priznamo nezavisnost Kosova. Šta se iščudjavate, to vam ne kažem prvi put nego deseti, pošto ja razgovaram, ja znam o čemu pričam i ja znam ko mi govori svaki put o neophodnosti priznanja nezavisnosti Kosova, jer tobože Albanci neće biti ničim drugim zadovoljni”, rekao je vučić tokom obraćanja javnosti povodom ostavke kosovskog premijera Ramuša Haradinaja.

On je kazao da se više ne razgovara “o modelu dve Nemačke”, niti bilo čemu drugom već da se jedino traži od Srbije prizanje nezavisnosti Kosova.

“To ljudi u Srbiji treba da znaju”, istakao je Vučić.

Ovo je ruski ubica brodova: Objavljen snimak lansiranja protivbrodske rakete Moskito – VIDEO

On je kazao i da kada pokušate da dobijete nešto za Srbiju onda se ti pritisci i iznutra i spolja povećavaju i dodao da su pritisci iznutra indukovani spolja.

Vučić je istakao da je za Srbiju važno da se vrati za pregovarački sto i da bi ukidanje taksi bio dobar signal, ali da je on sumnjičav po tom pitanju.

        

(Skandalozno.rs/izvor: Beta)

1 komentar na "VUČIĆ: “Povećaće se pritisci na Srbiju da PRIZNA nezavisnost Kosova”"

  1. Миша Јовановић | 22. јула 2019. u 00:02 | Одговори

    Признај окупацију и готова ствар!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.