VUČIĆ RASTURIO TAČIJA, IVANOV PODRŽAO SRPSKOG PREDSEDNIKA: Šiptarski predstavnik u Kranju UDARIO NA TVRDO!

Makedonija

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić žestoko je odbrusio predsedniku lažne države Kosovo Hašimu Tačiju tokom sastanka lidera jugoistočne Evrope koji se održava u Kranju, saznaje Informer. Sprskog predsednika podržao je i njegov makedonski kolega Đorđe Ivanov

Kako Informer saznaje, Tači je bez imalo blama odvalio kako Srbija ne zaslužuje da uđe u Evropsku uniju jer ne priznaje Kosovo, na šta mu je srpski predsednik odmah odgovorio:

O čemu pričate?! Hoćete za premijera onoga kome je sudio Hag?! Svi svedoci su poubijani, je l to demokratija?! – ‘patosirao’ je Vučić Tačija, nakon čega je predsednik lažne države Kosovo zaćutao kao zaliven.

[adsenseyu5]

Kako ističe naš izvor koji je prisustvovao ovoj situaciji, sprskog predsednika podržao je i Đorđe Ivanov, prvi čovek Makedonije, koji je optužio EU da od njegove države traži da pogazi evropske vrednosti i prihvati šiptarsku ‘tiransku plaformu’.

Podsetimo, Tači je pokušao da isprovocira zvanični Beograd i izjavom da ‘ne može da zamisli da EU primi Srbiju pre Kosova’, što je Vučić danas u Kranju prokomentarisao rečima da se radi o trik izjavi.

Ako kažem da je to smešno, rekli bi da mi priznajemo da Kosovo nije Srbija i da ne želimo da uđemo zajedno. Ako ja kažem ući ćemo zajedno, onda će drugi ljudi reći da mi želimo da kažemo da smo na istom nivou i da smo do istog nivoa evropskog puta stigli dokle je stigla Priština – rekao je Vučić i dodao:

Samo neka se oni jedino ili isključivo bave Beogradom i Srbima, naše je da radimo i sarađujemo sa njima – istakao je predsednik Srbije.

ASADOVA VOJSKA OBORILA IZRAELSKI AVION: Vojnici koristili ruski PVO, Izrael u šoku! – VIDEO

(Skandalozno.rs, Izvor: Informer.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "VUČIĆ RASTURIO TAČIJA, IVANOV PODRŽAO SRPSKOG PREDSEDNIKA: Šiptarski predstavnik u Kranju UDARIO NA TVRDO!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.