Vučić: Srbiji više nisu potrebni krediti, sve ćemo sami finansirati!

Intervju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srpska ekonomija ozdravila i da Srbiji više nisu potrebni krediti.

“Nama više to nije protrebno, Imamo svoje pare i sad ćemo iz budžeta da finansiramo sve šta stignemo”, rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa nemačkim ministrom za ekonomsku saradnju i razvoj.

On je dodao da će se uzimati krediti samo za ono za šta su potrebne velike pare.

“Nema više olakog uzimanja kredita, i kad su najbolji, krediti su krediti. Neću da ostavljam svima da to vraćamo u budućnosti kao što su nama ostavljali da to vraćamo”, rekao je Vučić.

On je kao primer naveo da će Srbija prvi put u istoriji platiti izgradnju deonice auto-puta od Levosoja do Srpske kuće duge deset kilometara sredstvima iz budžeta.

“To vam pokazuje ozdravljenje srpske države. Kad plaćate onim što su građani vaši zaradili, time pokazuje Srbija koliko postaje prava ekonomija i koliko postaje normalna zemlja.”

“Mi se time ponosimo”, rekao je Vučić i dodao da “ono što mi od njih tražimo je da nas nauče, obuče a njihove pare nam više nisu toliko potrebne”.

(tanjug)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

2 komentara na "Vučić: Srbiji više nisu potrebni krediti, sve ćemo sami finansirati!"

  1. za plakanje, za dranje iz sveg glasa, imali u ovoj zemlji iko normalan jer nam je premijer bolestan a mi djutimo i cekamo da zora svane na zapadu .

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.