Vuk Jeremić: Sledeća je građanska neposlušnost

Intervju

Vuk Jeremić – foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Vuk Jeremić najavio je “naredni nivo” u protestima u Beogradu i drugim gradovima Srbije, što bi, prema njegovim rečima, podrazumevalo razne forme građanske neposlušnosti.

On je, gostujući na TV Naša, rekao da u ovom trenutku ne želi da saopšti šta se sve planira u narednom periodu.

Vuk Jeremić: Nije bio dogovor da se uđe u RTS, i ja nisam ušao

foto: Tanjug/Sava Radovanović

– Ovo nije poslednji nivo, biće i narednih nivoa. Ja bih voleo da se Aleksandar Vučić sutra ujutru probudi i da kaže da će drugačije da se postavi. Mislim da to nije verovatno.

Zbog toga mislim da će ovi protesti prelaziti na sve viši nivo koji će u jednom trenutku početi da podrazumeva razne forme građanske neposlušnosti, poput blokiranja saobraćajnica, institucija, prekida nastave na univerzitetima… – istakao je Jeremić.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

2 komentara na "Vuk Jeremić: Sledeća je građanska neposlušnost"

  1. NIKOLČA STOJKOVIĆ BABUŠNICA | 19. марта 2019. u 22:23 | Одговори

    NEZNAM JEREMIĆU DA LI SI LUD ILI TI NOGE SMRDE .PA ZAR TI MISLIŠ DA JE NAROD LUD PA ĆE DA RADI ONO ŠTO TI MISLIŠ: NA KRAJU KRAJEVA KO TEBI DAJE ZA PRAVO DA BLOKIRAŠ PUTEVE ULICE INSTITUCIJE I DA SPREČAVAŠ POŠTEN NAROD DA SE SLOBODNO KREĆE TO LI JE TVOJA DEMOKRATIJA .NIJE LI TE SRAMOTA DA ZAVODIŠ OMLADINU DA ONA IDE ISPRED TEBE I TVOJIH KOLEGA PREVARANATA A VI SE SAKRIVATE IZA NJIH .NE ZABORAVI VLAST SE OSVAJA NA IZBORIMA A NE BLOKADOM PUTEVA I INSTITUCIJA .TAKVIMA JE MESTO U ZATVOR .NAROD VAS NEĆE I SA TIM MORA DA SE POMIRITE I DA SE NAVIKNETE DA ŽIVITE SKROMNO OD SVOG RADA .

  2. O Vašem poštenju dovoljno govori činjenica da od zadnjih izbora koji su bili, članovi izbornih komisija Vaše i Jankove(Veselinović) stranke do dana današnjeg nisu dobili obećane dnevnice. Zato se šepurite skupim satovima, garderobom i svim ostalim. Stalo vam je samo do vas i privilegije koje nudi vlast. SRAM VAS BILO, BITANGE JEDNE ne zaludjujte nam decu jer se nemože dobro završiti.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.