Zaustavljena trojica Albanaca: U kolima krili DRON kog je trebalo da puste na meču Partizan – Skenderbeg?

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Srpska policija policija zaustavila je danas kod Preševa trojicu Albanaca koji su u automobilu krili dron.

Policija i carinici su pronašli letelicu na daljinsko upravljanje skrivenu u prostoru predviđenom za rezervni točak, a pritom Albanci nisu imali dozvolu za taj dron.

[adsenseyu5]

Albanci su rekli da su krenuli na službeni put u Beograd.

Međutim, ta priča je policiji zvučala sumnjivo, jer su putnici krili letelicu i nisu imali potrebnu dokumentaciju za nju.

S obzirom na to da se u četvrtak u Beogradu igra utakmica visokog rizika između Partizana i Skenderbega (19), policija nije dozvolila Albancima da nastave put.

[adsenseyu5]

Podsetimo, Ismail Morina je pustio dron sa zastavom takozvane Velike Albanije iznad stadiona Partizana tokom utakmice Srbija – Albanija 14. oktobra 2014.

To je izazvalo haos na terenu i prekid meča.

POSLEDNJA VEST:

Na vest da su na graničnom prelazu Preševo carinici i policija zaustavili trojicu albanskih državljana da uđu u Srbiju, jer im je u automobilu pronađen dron za koji nisu imali neophodnu dokumentaciju u Ministarstvu unutrašnjih poslova kažu da se to nije desilo.

U MUP-u navode da policajci nisu imali takav slučaj.

(Skandalozno.rs, Izvor: novosti.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Zaustavljena trojica Albanaca: U kolima krili DRON kog je trebalo da puste na meču Partizan – Skenderbeg?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.