ZORANA MIHAJLOVIĆ: Šešelj je nezakonito obnovio kuću u Hrtkovcima! To je krivično delo!

ministarka

Foto: Printscreen/youtube

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas u Skupštini Srbije da je predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj prekršio Zakon o planiranju i izgradnji, jer nije nadležnim organima prijavio radove na kući u Hrtkovcima koju je nedavno kupio.

„Predsednik SRS Vojislav Šešelj je kupio kuću u Hrtkovcima za 40.000 evra i ta kuća je nelegalna jer je izgrađena bez građevinske dozvole.

Ali Šešelj je prekršio Zakon o planiranju i izgradnji jer je ovu kuću obnovio bez dozvole, a morao je radove da prijavi opštini i da za to dobije dozvolu. To je krivično delo“, rekla je Zorana Mihajlović, pokazujući fotografije kuće koju je Šešelj kupio u Hrtkovcima.

Putin otvoreno upozorio Evropu: Ako primite američke rakete, možete biti meta ruske odmazde!

Ona je istakla i da je predsednik SRS kupovinu te kuće trebalo da prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije, što nije uradio, pošto tvrdi da se ova stranka „zalaže sa čast i poštenje, a na drugoj strani krši zakone“, preneo je kabinet Zorane Mihajlović.

(Skandalozno.rs/Izvor: Fonet)

Budite prvi sa komentarom na članku "ZORANA MIHAJLOVIĆ: Šešelj je nezakonito obnovio kuću u Hrtkovcima! To je krivično delo!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.