Zver u ljudskom obliku: On je silovao i ubio devojčicu od 14 godina

Uhapšen silovatelj i ubica

Ovo je fotografija monstrum koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao, a potom ubio Ivanu Podraščić iz Batajnice. U pitanju je silovatelj je povratnik, a pre samo dva dana, u istoj kući silovao je svoju rođaku, ekskluzivno saznaje „Blic“.

Uhapšen je zahvaljujući poligrafskom testiranju, nakon što je pre dva dana na istom mestu silovao svoju rođaku. Kako saznaje „Blic“, osumnjičeni za zločin ima veliki policijski dosije i osuđivan je ranije za silovanje.

Telo devojčice pronađeno je u napuštenoj kući

Telo devojčice pronađeno je u napuštenoj kući u delu Rakovice koji je nedavno bio poplavljen. Prilaz kući sa velikim imanjem otežan je, zbog čega policija trenutno raščišćava teren kako bi mogla da pretraži celo imanje.

Ivana je 29. jula otišla od kuće sa dozvolom majke „da se provede“ i od tada joj se gubi svaki trag. Rekla je majci da ide sa „društvom iz Zemuna“. Bila je učenica Osnovne škole „Svetislav Golubović Mitraljeta“. Neposredno pred kraj školske godine slabo je odlazila na časove.

Ivana je i ranije, iako veoma mlada, odlazila od kuće i ostajala po nekoliko dana.

U zemunskom centru za socijalni rad, pod čijom je brigom porodica bila od 2006. do 2009., njene odlaske su videli kao „istoriju bežanja“.

(Blic)

Budite prvi sa komentarom na članku "Zver u ljudskom obliku: On je silovao i ubio devojčicu od 14 godina"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.