Advokat Napolija tvrdi: Ne znam kako Crvena zvezda može da se izvuče iz ovog

Intervju

Matija Grasani – foto: YouTube/mediareport

Dobar glas daleko se čuje, a zao još dalje. Nažalost, priča u vezi sa navodnim nameštanjem utakmice Zvezde i Pari Sen Žermena, je tema koja je u fokusu širom Evrope.

I u Italiji, preciznije u Napulju, sa pažnjom prate situaciju i navijači Napolija čiji je tim u grupi sa Beograđanima, Parižanima i Liverpulom u grupi Lige šampiona.

Klupski advokat i specijalista za sportsko pravo Matija Grasani dao je svoj sud o priči koju je plasirao francuski list “L’equip“, koja se razbuktala kao šumski požar.

Njegove reči ne zvuče nimalo optimistično po Zvezdu.

– Ovo je veoma loša priča, ali da preciziramo: PSŽ nije u opasnosti, gotovo da nema rizika za njih, ali je Zvezda u moru problema – kaže Grasani za italijanske medije.

– Ukoliko UEFA dokaže ove tvrdnje, ne vidim način kako bi srpski klub mogao da se izvuče. Neće mu biti spasa, minimum je izbacivanje iz evropskih kupova, to se podrazumeva, a ovo je za duži duži period.

UEFA ima “tešku ruku” u ovakvim slučajevima, obično donosi odluke veoma brzo, a to zavisi pre svega od dokaza do kojih je došla i koliko je učešće klubova u svemu tome -rekao je Grasani.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Advokat Napolija tvrdi: Ne znam kako Crvena zvezda može da se izvuče iz ovog"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.