Američki novinari pitali RUSE šta misle o pobedi TRAMPA: Odgovori su ih šokirali! – VIDEO

Rusi o Trampu

printskrin: Facebook/usatoday

Pobeda Donalda Trampa dočekana je sa oduševljenjem u Rusiji, čiji mediji tokom izborne kampanje nisu krili da bi u Beloj kući mnogo više želeli da vide republikanskog kandidata.

Putin je u telefonskom razgovoru sa Trampom izrazio spremnost da se odnosi dve zemlje poboljšaju, ali reporteri američkog dnevnog lista “USA today” su odlučili da na ulicama Sankt Peterburga provere da li i ruski građani dele optimizam svog predsednika.

[adsenseyu5]

Oni su intervjuisali slučajne prolaznike na ulicama drugog najvećeg ruskog grada i očigledno je da mladi Rusi žele da Trampov mandat u Beloj kući donese bolje odnose sa Amerikom.

– Po mom mišljenju, to što je Tramp postao predsednik je velika prednost za Rusiju. Tramp i Putin već komuniciraju, a naš predsednik je bio među prvima koji je slavio pobedu Trampa – kaže 20-godišnji mladić.

I druga dva njegova vršnjaka takođe su optimisti kada su u pitanju budući odnosi dve supersile.

– Mislim da ne bi trebalo toliko negativno da pričamo o zemljama Zapada, jer ne znamo šta se sve dešava u politici, ali znamo ljude.

– Raspoloženje u Americi prema Rusiji je bolje posle pobede Trampa. Mislim da će Putin i Tramp popraviti naše odnose.

[adsenseyu1]

Tek posle inauguracije Donalda Trampa i formiranja njegovog kabineta biće moguće zaključiti koje će konkretne poteze nova administracija povući , ali nema sumnje da mladi Rusi žele da sa 45. američkim predsednikom počne nova era u odnosima ove dve države.

Pogledajte video:

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Američki novinari pitali RUSE šta misle o pobedi TRAMPA: Odgovori su ih šokirali! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.