ASGARDIJA: Osnovana prva nezavisna država u svemiru! – VIDEO

Prva država u svemiru

foto: Printscreen YouTube

Ruski raketni naučnik milijarder dr Igor Ašurbejli (53) objavio je u oktobru 2016. da osniva prvu nezavisnu državu u svemiru.

U prvih 40 sati pošto je osnovana, Asgardija, prva država u svemiru, dobila je 100.000 zahteva za državljanstvo, a tri nedelje kasnije čak pola miliona ljudi želi da budu Asgarđani. Zvanično ih ima 211.000 i dolaze iz 217 zemaljskih država. Najviše ih je iz Kine (28.000), stari su uglavnom od 18 do 35 godina, a čak 130.000 je iz država u kojima je engleski maternji jezik.

[adsenseyu5]

Sledeći korak je članstvo u Ujedinjenim nacijama, a za osam godina kažu da će imati prvog putnika u svemiru.

Pljosnati CRV, nakon 5 nedelja u SVEMIRU, doživeo neverovatnu promenu!

Asgarđani nameravaju da naprave naseljivu platformu u niskoj orbiti

Asgarđanin može da postane svaka punoletna osoba koja ima imejl adresu bez obzira na pol, nacionalnost, rasu, religiju ili finansijsku sigurnost – čak i bivši osuđenici ako dokažu da su se popravili i da su korisni članovi društva. Jedino što muči ovu državu je to što je 83 odsto “stanovnika” muškog pola.

Ova država će biti prisutna u svemiru pomoću niza satelita: prvi, Asgardija-1, biće lansiran septembra 2017, objavio je Ašurbejli na konferenciji za novinare ove nedelje u Hongkongu. Satelit će putovati na Međunarodnu kosmičku stanicu u okviru misije Orbital ATK. Reč je o malom satelitu veličine 40 centimetara i težine od oko jedan kilogram.

Neverovatno OTKRIĆE naučnika: Svi mi živimo u džinovskoj SVEMIRSKOJ RUPI

Ubrzo će uslediti lansiranje novih satelita, a zatim će u niskoj Zemljinoj orbiti, na visini između 161 i 321 kilometra, biti izgrađena izgrađena naseljiva platforma. Prvi čovek stupiće na nju za osam godina.

[adsenseyu1]

“Želimo da pružimo istu mogućnost svima koji žele da urade nešto za svoju zaštitu. Naš pravi dom nije kuća ili grad gde smo rođeni. Naš dom je planeta Zemlja i želimo da je zaštitimo. Ovo nije maštarija. Put na Mars, u druge galaksije – te stvari su laž. Ja imam sasvim drugu nameru”, kaže Ašurbejli za CNN.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/CNN)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ASGARDIJA: Osnovana prva nezavisna država u svemiru! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.