Beskućnik pomogao žrtvi da izvuče eksere iz lica, građani mu iznajmili kuću – VIDEO

beskućnik

Foto: Youtube

Nakon herojskog poduhvata, građani su višestruko nagradili beskućnika

BESKUĆNIK Stiven Džons spavao je u blizini arene u Mančesteru gde se desio teroristički napad i pomogao devojčici izvlačeći eksere koji su joj se zabili u lice, pa su građani rešili da mu se oduže za humanost tako što su mu iznajmili kuću

[adsenseyu5]

U terorističkom napadu koji se dogodio u ponedeljak, život je izgubilo 22 ljudi, prenosi britanski „Metro“.

– Bilo je puno dece koja su bila prekrivena krvlju i plakali su i vrištali. Morali smo da izvlačimo eksere iz njihovih ruku i nekoliko iz lica devojčice – rekao je Stiven medijima.

Dodao je i da ne bi mogao da živi sam sa sobom da nije pomogao deci u nevolji.

Saudijski kralj darovao Donalda Trampa OGROMNIM bogatstvom!

Njegov herojski poduhvat privukao je pažnju Dejvida Salivana koji se zajedno sa sinom angažovao da pronađe tridesetpetogodišnjeg heroja i nagradi ga.

Dejvid Salivan mlađi napisao je na “Tviteru” da on i otac žele beskućniku iz Mančestera da iznajme kuću na šest meseci, kao i da mu pomognu da „stane na noge“.

Napisao je i kako je svačija pomoć da se uđe u trag ovom čoveku bila dobrodošla.

[adsenseyu1]

Prošlo je samo nekoliko sati i Saliven je napisao da je Stiven pronađen i naglasio da društveni mediji stvarno imaju veliku moć da učine nešto dobro.

Takođe, otvorena je i internet stranica gde ljudi mogu da uplaćuju novac za ovog čoveka i do sada je prikupljeno više od 16 hiljada funti.

(Skandalozno.rs, Izvor: Novosti.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Beskućnik pomogao žrtvi da izvuče eksere iz lica, građani mu iznajmili kuću – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.