Blizu Međunarodne svemirske stanice snimljen NLO?! Pogledajte VIDEO!

Misterija

foto: YouTube printscreen

NASA je ponovo došla pod “lupu” zagovornika teorija zavera koji tvrde da nas opet lažu i zataškavaju priče o vanzemaljcima.

Ovo ne bi bila nova vest da nema novih fotografija. Naime, prenos uživo sa Međunarodne svemirske stanice (International Space Station) prekinut je ubrzo nakon što se u kadru, u pozadini, pojavio neobičan NLO.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Da li je to slučajnost za koju se teoretičari zavere grčevito hvataju ili postoji jednostavniji odgovor na pitanje. Na snimku možemo da vidimo objekat u obliku potkovice kako se približava stanici. Zagovornici nekih drugih teorija tvrde da se radi o zemaljskom objektu, za koji naše vlade ne žele da znamo.

NLO je uočio Skot Voring sa stranice “UFO Sightings Daily” i prosledio snimak lovcu na vanzemaljce Tajleru Glokneru, koji ga je postavio na Jutjub. U opisu videa piše kako ovo nije prvi put da NASA prekida prenos uživo kada su u pitanju neindetifikovani objekti.

Tajler tvrdi da se gotovo istovetna situacija dogodila 2014. kada je prenos prekinut zbog velikog žutog diska koji se pojavio iznad ISS.

Mediji su tražili i zvanično objašnjenje na šta su dobili samo kratko i osečno: “Odraz od prozora.”

(Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Blizu Međunarodne svemirske stanice snimljen NLO?! Pogledajte VIDEO!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.