CICIJE: Zvezde Formule 1 otišli zajedno na večeru, pa podelili račun na 17 delova!?

Ilustracija

foto ilustracija: pixabay

Vozači Formule 1 su se propisno obrukali na jednoj zajedničkoj večeri u Šangaju.

Pred Veliku nagradu Kine, zvezde Formule 1 su zajedno otišle u restoran na večeru. Iako zarađuju milione i svrstavaju se među najbogatije sportiste sveta, odlučili su da podele račun na 17 delova.

[adsenseyu1]

Svetski šampion Luis Hamilton izabrao je restoran gde su se vozači okupili i platio depozit. Britanac tvrdi da se ponudio da plati ceo račun, ali da vozači nisu mogli da se slože, pa je svako platio svoj deo.

“Podelili smo račun, zaista je bilo smešno. Neko je rekao da podelimo račun i 17 vozača je to uradilo, što je neverovatno. Verovatno nije ni koštalo mnogo i ja sam rekao da bi jedan ili dvojica nas trebalo da palte sada, a neko drugi sledeći put, ali odjednom je bilo: ‘ne, ne, ne, ja želim da platim posebno”, istakao je Hamilton.

[adsenseyu1]

Na pitanje ko je odlučio da se račun ipak podeli, Britanac je rekao:

“Siguran sam da je to bio Niko”, rekao je uz osmeh Hamilton.

Trostruki svetski šampion je čak otkrio da su svi vozači tražili kopiju računa.

“Svi smo dobili svoju kopiju. 17 računa i 17 kreditnih kartica – to je bila najluđa stvar koju sam u životu video”, istakao je Hamilton.

(B92)

2 komentara na "CICIJE: Zvezde Formule 1 otišli zajedno na večeru, pa podelili račun na 17 delova!?"

  1. I svih 17 cicija otpisali cijeli racun kao da su ga citavog platili. 😉

  2. Nista nenormalno za normalne momke koji ne bi se moglo reci da zaradjuju lako novac i koji pokazuju da onaj tko ne umije raspolagat sa malim novcima ne umije ni sa velikim, pitanje za zlonamjernike dali je Hamilton trebao da plati za sve ostale ,a ovi ostali da ga nebi uvrijedili svaki platio za sve ostale

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.