Čudno otkriće: Na snimcima MARSA, koje je napravio rover, otkrivene… – VIDEO

Planeta

foto: Tanjug/NASA/ESA/Hubble Heritage Team-STScI/AURA, J. Bell – ASU, M. Wolff – Space Science Institute via AP

Lovci na NLO-e tvrde da su na Marsu pronašli kosti vanzemaljaca posle pregleda snimaka koje je napravio NASA-in rover Kjurioziti.

NASA-in rover istražuje površinu crvene planete od 2009. godine. Lovci na NLO-e okupljeni u grupu Martin Archeology tvrde da se na dve fotografije, koje je Kjurioziti snimio, ostatke fosilizovane kosti vanzemaljaca.

[adsenseyu5]

Na jednoj se navodno nalazi butna kost koja viri iz površine planeta, a na drugoj fotografiji se vidi nešto što liči na kosti kuka.

Grupa je fotografije objavila u videu s još nekoliko fotografija koje je snimio Kjurioziti, a za koje smatraju da pokazuju “znake života” – lišajeve i gljive i drugi oblici biološkog života na Marsu.

[adsenseyu1]

U poslednjih mesec dana već je bilo sličnih tvrdnji o postojanju vanzemaljskog života na Marsu, takođe na temelju fotografija koje su je snimio rover.

Prošle nedelje rover je na površini Marsa snimio misterioznu okruglu stenovitu formaciju koja je podigla prašinu i danima se na internetu nagađa kako je došlo do toga.

Ovo je ROBOT koji će gospodariti Marsom! – VIDEO

Većina je sugerisala da su stene “uređene”, odnosno da su ih postavili drugi oblici života ili da su deo veće zakopane strukture.

“Šta god vidimo ovde, to je u savršenom krugu i veoma se razlikuje od kratera koje inače vidimo na Marsu, na Mesecu i na drugim planetama u Sunčevom sistemu. Ovo izgleda kao da su sve ove stene postavljene u ovu kružnu formaciju.

Ili to ili bi ovo mogla da bude neka vrsta ruševine. Jedno je sigurno, nikada nisam video ništa slično na Marsu. To, jednostavno, izgleda jezivo”, rekao je jedan entuzijast u videozapisu na YouTubeovom kanalu SecureTeam10.

Još jedan misteriozan snimak sa MARSA: Šta je sad OVO?! – VIDEO

Uporedili su je i sa drugom formacijom, otkrivenom u 2015. godini, koja je izgledala slično Stounhendžu. Formacija uočena na vrhu brežuljka postala je poznata pod nazivom Marshendž.

Stručnjaci su to odbacili kao dokaz o vanzemaljskom životu, tvrdeći da se najverovatnije radi o rezultatu prirodnih geoloških fenomena kojih ima i na Zemlji. 

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevnik.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Čudno otkriće: Na snimcima MARSA, koje je napravio rover, otkrivene… – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.