Čuveni holivudski glumac optužen za seksualno uznemiravanje 17-godišnje devojčice

Optužen

foto: AP

Poznati holivudski glumac Dastin Hofman optužen je za seksualno uznemiravanje 17-godišnje devojčice.

Spisateljica Ana Grejam Hanter objavila je da ju je glumac “pipao” i “navodio na nepristojan razgovor sa seksualnom konotacijom”, tokom snimanja televizijskog filma “Smrt trgovačkog putnika” 1985. godine. Ona je na snimanju radila kao deo pomoćnog osoblja.

[adsenseyu5]

“Prvog dana kada sam došla na snimanje, upitao me je da mu izmasiram stopala. To sam i uradila”, napisala je ona u tekstu za Holivud riporter.

“Otvoreno je flertovao sa mnom. Zgrabio me je za guzu, pričao o seksu sa mnom i preda mnom. Jednog jutra, kada sam otišla u njegovu svlačionicu, da mu odnesem doručak, pogledao me je i iskezio se. Onda je rekao: ‘Hoću tvrdo kuvano jaje… iiiii meko kuvani klitoris!’ Njegovi asistenti su prasnuli u smeh. Istrčala sam, potpuno nema. Otišla sam u kupatilo i plakala.”

                               

Sve detalje Hofmanovog odnosa prema njoj, tokom pet nedelja snimanja, Hanterova je opisala u dnevniku koji je vodila, i potom ga poslala svojoj sestri.

“Danas kada sam pratila Dastina do njegove limuzine, četiri puta me je uhvatio za guzu. Udarila sam ga svaki put, jako, i rekla mu da je odvratni matori pokvarenjak”, zapisala je ona.

[adsenseyu1]

Ana Grejam Hanter tvrdi da joj je supervizor snimanja tada rekao da mora da istrpi takvo Hofmanovo ponašanje i da mora da “žrtvuje” svoje svetonazore u korist produkcije filma.

“Sada, u svojoj 49. godini, shvatam da je to bilo deo jednog mnogo šireg obrasca ponašanja koje žene doživljavaju u Holivudu”, napisala je ona.

On je bio predator, ja sam bila dete, i to je bilo seksualno uznemiravanje“, istakla je Ana Grejam Hanter.

Dastin Hofman je, na njen članak, odgovorio izvinjenjem:

“Imam najveće moguće poštovanje prema ženama i osećam se užasno ukoliko ju je bilo šta što sam možda uradio dovelo u neprijatnu situaciju. Izvinjavam se. Takvo ponašanje nije slika onoga kakav sam ja”, saopštio je glumac.

(Skandalozno.rs, Izvor: theguardian.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Čuveni holivudski glumac optužen za seksualno uznemiravanje 17-godišnje devojčice"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.