Da li je Nemanja Matić, zbog svog patriotizma, na žestokom udaru britanske javnosti?

Intervju

Nemanja Matić – foto: Reuters

Taman što se ”buka” oko nenošenja cveta maka stišala, vezista Mančester junajteda Nemanja Matić se ponovo našao na udaru engleske javnosti! Ovoga puta lista ”Times” čije tvrdnje su svi stali preneli!

A ona glasi da je svlačionica zbog srpskog reprezentativca ustala protiv menaždera Žozea Murinja. Razlog – činjenica da Matić ima neograničen limit i uživa veliko poverenje kod Portugalca.

Čak i kada ne igra dobro, a upravo je njegova loša partija protiv Mančester Sitija navodno bila ”kap koja je prelila čašu.

”Times” navodi da nezadovoljstvo traje već nekoliko nedelja, a da se situacija samo pogoršala kada je Matić, kod trećeg gola Sitija, lako pustio Gundogana da mu prođe iza leđa i postigne gol.

Pomenuti list ne navodi imena igrača, ali iznosi prilično nezgodne optužbe na račun Matića i Murinja. Ti igrači navodno traže da se Srbin preseli na klupu zbog loših partija.

Zanimljivo, saznanja iz svlačionice samo ima ”Times” koji je i citiran u svim tekstovima na ovu temu. S druge strane, pojedini fudbalski analitičari su analizirali igru Nemanje Matića.

U jednom od tekstova se navodi da je Matić ”jedan od neobičnih igrača čiji ‘magareći posao’ na sredini terena nikao ne bi trebalo da bude zanemaren.

Istina je da Matić generalno ima slabiju statistiku nego prethodne sezone, ali nikako ne bi trebalo zaboraviti da je imao tu operaciju pred početak sezone.

Takođe, nije isključeno da je Matić na udaru javnosti baš zbog tog nenošenja cveta maka u pojedinim utakmicama. Podsetimo, srpsdki vezista je odbio da nosi cvet u u čast povede britanske vojske u Prvom svetskom ratu. Ali i cvet koji je istovremeno simbolizuje stradanje NATO vojnika.

Istih onih koji su 1999. godine bombardovali Srbiju i o čemu je Matić sam govorio kada je objašnjavao zašto pomenuti cvet ne želi na dresu.

Tada se našao na udaru javnosti i pojedinih navijača, ali ima i onih koji na društvenim mrežama i po komentarima na tekstovima tvrde da je Matić na udaru upravo zbog svog patriotizma.

Šta je istina? Vreme će pokazati…

Veliki čovek Nemanja Matić: Meštanima svog sela plaća veresije, vraća kockarske dugove i KOSI TRAVU ISPRED CRKVE

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Da li je Nemanja Matić, zbog svog patriotizma, na žestokom udaru britanske javnosti?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.