Denis RODMAN otkrio istinu o vođi Severne Koreje: Evo ko je, zaista, Kim Džong Un!

Istina

foto: AP

Rodman već godinama ima posebno prijateljstvo sa Kimom, koje je inicirao severnokorejski lider, inače, veliki ljubitelj Čikago Bulsa, u kojima je Rodman igrao.

U intervjuu za Dižur Magazin, bivša NBA zvezda kaže da mediji pogrešno predstavljaju njegovog prijatelja, a javnost pogrešno doživljava, uprkos tome što je on “osoba kao bilo koja druga”, prenosi Dejli mejl.

Takođe, uprkos tome što Kim neprekidno preti napadom na SAD, Rodman tvrdi da mu je severnokorejski lider rekao: “Nemam nameru da bilo koga bombardujem“.

[adsenseyu5]

“On je šaljivdžija. Voli da igra košarku, stoni tenis i bilijar. Voli i američku muziku iz osamdesetih i karaoke”, kaže Rodman.

“Ima i ženski bend od trinaest članova sa gudačkim instrumentima… Voli Dorse i Džimija Hendriksa. Kad sam prvi put otišao u Severnu Koreju, bend je svirao samo dve pesme iznova i iznova tokom četiri sata: naslovnu muziku iz “Rokija” i serije “Dalas”.

Pročitajte još i ovo:

Severna Koreja tvrdi da je uhvatila ATENTATORA: Evo kako je planirano ubistvo Kim Džong-una

Kad je reč o Kimovim nuklearnim planovima, Rodman kaže: “On smatra da moraju da imaju nuklearne bombe, jer znaju da će Amerikanci pokušati da ih okupiraju. Rekao mi je: “Ne želim da bombardujem bilo koga, ali držimo nuklearno oružje, jer smo tako mala zemlja. To je jedini način da se odbranimo”. Oni samo žele da ljudi u Americi znaju da oni ne mrze Amerikance. Oni žele da rade s Amerikancima”.

Bivši košarkaš posetio je tu zemlju šest puta od 2013. i otkrio je da Kimovu bebu nije držao u rukama niko pre njega.

Rodman smatra i da je Kim pravi inovator.

[adsenseyu1]

“Kad sam prvi put otišao tamo, sve je bilo tako… komunistički”, rekao je on. “Suvo i beživotno. Sve je bilo tako mrtvo. Međutim, treći put kad sam otišao, uvideo sam da se Pjongjang mnogo promenio. Nicale su nove zgrade, a Kim je izgradio mnogo novih stambenih četvrti i hotela. Napravio je i najveći vodeni park na svetu, skijalište i veliki teren za kuglanje. Sve čini za te ljude.”

Pročitajte još i ovo:

Severna Koreja obelodanila svoju PRVU METU: Ako počne rat, OVA zemlja biće pod NUKLEARNIM udarima?!

“Možete otići da kuglate pola dana ili plivate čitav dan za oko pedeset centi”.

(Skandalozno.rs, Izvor: vijesti.me)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Denis RODMAN otkrio istinu o vođi Severne Koreje: Evo ko je, zaista, Kim Džong Un!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.