Digla se kuka i motika: Građani uništili HAARP antene u Brazilu – VIDEO

Menjanje klime

HAARP, foto-ilustracija: Vikipedija

Nekolicina stanovnika Brazila pronašli su mesto gde su smeštene HAARP antene pa su krenuli u rušenje i uništavanje istih, a događaj je i snimljen.

Ovi ljudi veruju da je upravo HAARP sistem kriv za klimatske događaje koji ukazuju da nešto ozbiljno nije u redu sa našom planetom. Proleće usred zime na jednom kraju sveta, smrznuta Amerika na drugom, sneg u Sahari, erupcije vulkana, izumiranje brojnih životinjskih vrsta itd.

Projekat HAARP službeno se predstavlja kao civilni naučni projekat čiji je cilj pomoću veštačkih promena temperature u jonosferi istražiti njene karakteristike.

Advertisement

Javna je tajna kako je reč o vojnom projektu vojske SAD. Podaci o istom su procurili u javnost 1995. godine. Tada je postalo jasno kako HAARP mora omogućiti sigurne komunikacije sa duboko zaronjenim nuklearnim podmornicama šitom sveta bez mogućnosti opstrukcije informacija od strane protivnika.

Prema rečima Rozali Bertel, predsednika Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju, HAARP je mamutski grejač sposoban da u jonosferi napravi velike promene. U mogućnosti je ne samo da stvara malene rupe već i da bezmalo zaseca atmosferski sloj koji nas čuva od pogubnih kosmičkih zračenja!

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1,7 GW koju putem složenog antenskog sistema može da emituje u ciljano područje jonosfere. Na taj  način se izaziva kuvanje jonosfere koja reaguje zračenjem u području dugih talasnih dužina prema Zemlji, što može da izazove globalne posledice po klimu, biljni i životinjski svet i čoveka!

Advertisement

Ono što je najzanimljivije od svega, prema rečima brojnih istražitelja HAARP sistem i služi za namerno menjanje klime i uređivanje vremenskih neprilika po ljudskoj volji.

HAARP sistem osmislio je sam Nikola Tesla, a kao i sve što je od njega, on je trebalo da služi na dobrobit čovečanstva, ugrabljen je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svet i klimu po svojoj volji.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/dnevno.hr)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Digla se kuka i motika: Građani uništili HAARP antene u Brazilu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.