Dmitrij Peskov: Medved nije budala, ako sretne Putina, naravno da će se ponašati pristojno! – VIDEO

Odmor

Vladimir Putin u lovu – foto: EPA

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov ispričao je o obezbeđivanju ruskog lidera tokom njegovog putovanja u Tuvu.

“Divljina, tamo žive medvedi, čak i obezbeđenje se naoružava na odgovarajući način i nosi sve to oružje sa sobom, jer to je divlja i netaknuta priroda”, rekao je Peskov za televiziju “Rusija 1“.

Prema njegovim rečima, zaista se primenjuju sve mere bezbednosti.

“Pa sami zamislite, medved valjda nije budala, ako vidi Putina, naravno da će se ponašati pristojno“, našalio se Peskov. Portparol je podsetio da je putovanje u Tuvu bilo dinamično.

“Oni su mnogo šetali po planinama, do pet sati, na nadmorskoj visini od 1.800 metara, odnosno skoro dva kilometra. Tamo se teško diše. Dugo hodanje, a ide se gore i dole sat vremena, to je ogroman fizički napor”, dodao je Peskov.

“Iako su najplašljivije životinje na svetu, kada su videle Putina divokoze nisu bežale. Nastavile su da pasu i, kako se neko našalio, verovatno su ga prepoznale“, rekao je Peskov sa osmehom.

Predsednik Rusije Vladimir Putin proveo je prošli vikend na Jeniseju u Tuvi. Ruskog predsednika su tokom dva dana pratili direktor FSB-a Aleksandar Bortnjikov i ministar odbrane Sergej Šojgu.

Ovo nije prvo putovanje predsednika radi lova u Tuvu. U avgustu prošle godine on je proveo dva dana u Sibiru, gde je išao u lov i pecao ribe.

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dmitrij Peskov: Medved nije budala, ako sretne Putina, naravno da će se ponašati pristojno! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.