Donald Tramp: Ni snajperisti nisu hteli da se druže sa mnom

Predsednički kandidat

Donald Tramp – foto: AP/Tanjug

Donald Tramp proslavio je, kako sam kaže, “Božić iz noćne more”. Dok mu je porodica bila u rezidenciji na Floridi, a saradnici otputovali zbog praznika, američki predsednik bio je sam u velikoj Beloj kući.

“Znate, bio sam u Beloj kući potpuno sam, 6-7 dana. Porodica mi je otišla na Floridu i osećao sam se vrlo usamljeno”, požalio se svojim saradnicima i dodao kako je gledao televiziju i tako ubijao vreme.

“Bio sam potpuno sam, a ovo je vrlo velika kuća. Nikoga nije bilo osim snajperista. Čak sam im u jednom trenutku i mahao, ali oni su ljudi koji ne vole igrice. Ne odmahuju, čak se ni ne smeju. Do poslednjeg trenutka nadao sam se da će mi neko doći i ponuditi neke pregovore, ali to se nije dogodilo”, rekao je Tramp. Naime, dok traje blokada američke Vlade, Tramp je odlučio da ne želi da ode iz Bele kuće. Dok je čekao da mu neko ponudi rešenje, američki predsednik je tako ostao sasvim sam.

Kako prenose mediji, to mu je vrlo teško palo jer se, navodno, na prvom sastanku kabineta posle praznika, više od sat i po žalio zbog “najgoreg” Božića u životu.

Društvo mu je pravilo samo obezbeđenje koje, prema njegovim rečima, nije preterano društveno.

(Skandalozno.rs, Izvor: 24sata.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Donald Tramp: Ni snajperisti nisu hteli da se druže sa mnom"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.