Donald TRAMP: Odmah ću PROTERATI između 2 i 3 miliona imigranata!

Pretnja

foto: Tanjug/AP

Novoizabrani predsednik Amerike Donald Tramp izjavio je u intervjuu u emisiji “60 minuta” američke TV mreže CBS, koja će biti emitovana večeras, da planira da odmah deportuje između dva i tri miliona imigranata koji nemaju dokumenta za boravak u Sjedinjenim državama.

– Ono što ćemo učiniti jeste da ćemo proterati osobe koje su kriminalci i imaju kriminalni dosije, članove bandi, dilere droge, dosta tih ljudi, verovatno dva miliona, a moglo bi da bude čak i tri miliona, proteraćemo ih iz naše zemlje ili ćemo ih zatvoriti.

[adsenseyu5]

Ali, proteraćemo ih, oni su ovde ilegalno – kazao je Tramp u odlomku intervjua postavljenom na sajtu ove televizije.

On je dodao da će, kada američka granica bude “osigurana”, zvaničnici zaduženi za imigraciona pitanja početi proces “određivanja” u vezi sa preostalim imigrantima koji nemaju dokumenta za boravak u SAD.

– Nakon što granica bude osigurana i nakon što se sve normalizuje, mi ćemo se odrediti u vezi sa ljudima o kojima oni govore, a koji su sjajni ljudi, oni su sjajni ljudi, ali mi ćemo se odrediti u vezi s tim. Ali, pre nego što se odredimo…veoma je važno, mi ćemo osigurati granicu – naveo je novoizabrani američki predsednik.

Upitan da li planira da izgradi zid duž granice SAD i Meksika, što je bio predlog koji je bio u centru njegove predizborne kampanje, Tramp je odgovorio “da”, ali i dodao da bi pored zida tu moglo da bude “delimično i žice” u skladu s onim što su republikanski predstavnici u Kongresu predlagali.

[adsenseyu1]

– Za određena područja ja bih to, ali za određena područja zid je prikladniji. Ja sam veoma dobar u tome, to se zove gradnja – rekao je Tramp.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Donald TRAMP: Odmah ću PROTERATI između 2 i 3 miliona imigranata!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.