Donald Tramp polaskan: Počastvovan sam zbog komplimenata koje sam dobio od Putina!

Rast popularnosti

Pretendent za kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je da je počastvovan zbog komplimenata koje mu je uputio predsednik Rusije Vladimir Putin.

“Uvek je velika čast dobiti lep kompliment od čoveka koji je izuzetno poštovan i u svojoj zemlji i u inostranstvu”, rekao je Tramp tokom mitinga u Ohaju, objavio je list Hil.

Tramp je naveo da se uvek zalagao za bolje odnose SAD i Rusije.

[adsenseyu1]

“Uvek sam verovao da Rusija i SAD treba zajedno da se bore protiv terorizma i da utiču na oporavak mira u svetu, da ne pominjem trgovinu i sve druge beneficije koje proističu iz uzajamnog poštovanja”, kazao je Tramp, preneo je Sputnjik.

http://twitter.com/RT_com/status/677720428769632256/photo/1

Putin je u juče na godišnjoj konferenciji za novinare govorio o predstojećim izborima u SAD, nazvavši Donalda Trampa “bistrim čovekom punim talenta, koji je nesporni favorit u predsedničkoj trci”. Predsednik Rusije je pozdravio Trampove izjave da želi dublje odnose sa Rusijom.

“On je vrlo upečatljiv čovek, veoma talentovan, nema sumnje u to. Apsolutni je lider predsedničke trke, kao što možemo da vidimo i ovih dana”, rekao je Putin. “Tramp kaže da želi da odnose prebaci na drugi nivo, na dublji nivo odnosa sa Rusijom.

Kako možete da to ne pozdravite? Naravno, mi to pozdravljamo”, dodao je Putin.

(kurir)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Donald Tramp polaskan: Počastvovan sam zbog komplimenata koje sam dobio od Putina!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.