Dragan Marković Palma ušao u ring sa najžešćim momcima Egipta – VIDEO

Intervju

Dragan Marković Palma – foto: Tanjug/Jaroslav pap

Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma završio je posetu Egiptu razgovorom sa Guvernerom egipatskog regiona Crveno More, generalom Ahmetom Abdalahom u njegovoj rezidenciji u Hurgadi.

Konstatovano je da su Marković i Abdalah uspostavili novi most saradnje između dve države i da se očekuje mnogo veća trgovinska razmena između Srbije i Egipta, što će biti posao novoformiranog Poslovnog saveta Srbije i Egipta na čijem je čelu Dragan Marković.

foto: Promo

Marković je takođe zatražio da Egipat ili bar region Crveno more, u uvozu kao svoj prioritet stavi robu iz Srbije. General Abdalah je potvrdio dolazak egipatske delegacije u Srbiju i Jagodinu u februaru 2019. godine. General Abdalah je Markoviću prvog dana posete Egiptu rekao da Egipat neće podržati Kosovo u članstvu za Interpol, što se i desilo.

Egipatski predstavnik bio je uzdržan na Generalnoj skupštini Interpola, a to u krajnjem skoru znači kao da je glasao protiv, jer se uzdržani glasovi ne računaju u one koji su glasali za.

U Markovićevu čast u sportskom centru u Hurgadi je organizovan međunarodni kik boks tromeč između Egipta, Rusije i Italije.

foto: Promo

– Veoma smo počastvovani što je Dragan Marković, kao jedan od najvećih svetskih promotera kik boksa obišao naš sportski centar u Hurgadi i njemu u čast smo organizovali kik boks tromeč između Egipta, Rusije i Italije. Posebno smo zahvalni što je prihvatio da bude sudija na tom meču, kao i da u svojstvu trenera vidi koliko su naši kik bokseri spremni – izjavio je vlasnik sportskog centra u Hurgadi Ibrahim Mohamed Abdel Salam.

Marković je tokom treninga sa egipatskim kik bokserima, posebno u radu ručnom tehnikom rekao domaćim kik bokserima : „Mnogo ste, bre, spori, mora to brže“.

– Mečevi su bili odlični i video sam nekoliko veoma dobrih kik boksera. Svi su pružili maksimum, kako pobednici, tako i poraženi – izjavio je nakon ovog sportskog događaja Marković.

Koliki je značaj egipatski domaćin pridao poseti Dragana Markovića Palme govori način dočeka i ispraćaja. Kako je Markovića i srpsku delegaciju dočekao na aerodromu u Hurgadi, tako je i ispratio, onako kako se dočekuju gosti najvišeg ranga.

Iako su bili noćni sati, general Abdalah je učinio veliku čast Markoviću i ispratio ga do samog aviona i sa prijateljski podignutim rukama.

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dragan Marković Palma ušao u ring sa najžešćim momcima Egipta – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.