Drama na letu: Prilikom sletanja otpala vrata na avionu, a za to optužili putnike! – VIDEO

Advertisement

Incident

foto: printscreen Youtube

Nigerijska vazduhoplovna kompanija na čijem su avionu otpala vrata posle sletanja na aerodrom besramno je optužila putnike za ovaj incident.

Posle sletanja na aerodrom u Abudži jedna vrata aviona za izlaz u slučaju nužde iznenada su se otkinula i pala na pistu. Kompanija je međutim objavila da “vrata nisu mogla da otpadnu bez namere putnika da ih otvori” i negirala da je do incidenta došlo zbog kvara.

Međutim, jedan od putnika rekao je da niko od putnika nije dirao vrata.

“Let je bio baš bučan. Primetio sam da je ručka na vratima labava i da se klima”, izjavio je Dapo Sanvo iz Lagosa.

Advertisement

“Kada smo sleteli, čuli smo kao da je nešto eksplodiralo, a onda smo osetili nalet vetra uz jaku buku. Bilo je grozno”, dodao je.

“Osoblje je pokušalo da nas spreči da snimamo i fotografišemo avion bez vrata”.

Advertisement

Putnica Ola Bron na Tviteru je objavila: “Jeste li čuli buku koja je sve vreme puta dolazila od vrata? Bilo je uznemirujuće. Mislila sam da se neki vijak olabavio. Nisam očekivala da će vrata jednostavno da otpadnu”.

Kompanija uporno negira kvar, a objavili su da su stručnjaci pregledali avion i “nisu pronašli nikakve nepravilnosti”. Sreća je da su vrata otpala na zemlji, a ne tokom leta. 

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/BBC)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Drama na letu: Prilikom sletanja otpala vrata na avionu, a za to optužili putnike! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.